Trabzonspor Trabzonspor'dan kadın seyircilere ilginç uyarı!

Trabzonspor'dan kadın seyircilere ilginç uyarı!

20.01.2013 - 16:19 | Son Güncellenme:

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Trabzonspor internet sitesi kanalıyla karşılaşmayı izleyecek kadın seyircilere çeşitli uyarılarda bulunarak, maça makyaj malzemesi getirmeleri halinde bunlara kapıda el konulacağını açıkladı.

Trabzonspordan kadın seyircilere ilginç uyarı

Trabzonspor internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Takımımızın KDÇ Karabükspor maçını izleyecek kadın taraftarlar için güvenlik mensupları uyarılarda bulundu. Buna göre izleyicilerden maça gelirken çantalarında su, çakmak, makyaj malzemeleri gibi sert cisimler bulundurmamaları istendi. Bu maddelerin girişte yapılacak güvenlik kontrollerinde toplanacaklarına dikkat çekildi."

KADIN VE ÇOCUKLARLA 4. MAÇ

Trabzonspor, ilk yarının son haftasındaki Galatasaray maçında çıkan olaylar nedeniyle aldığı 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle KDÇ Karabükspor maçını kadın ve çocuk seyircilerinin önünde oynadı. Bordo - mavililer böylece bu sezon 4'üncü ceza nedeniyle kadın ve çocuk taraftarlarının önünde mücadele etmek zorunda kaldı. Bordo - mavililer geçen sezon Süper Final'deki Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle 5 maç ceza almış, daha sonra bu ceza 3 maça indirilmişti. Trabzonspor bu ceza nedeniyle bu sezon Avni Aker'deki ilk üç maçı olan Elazığspor (2-0), Sivasspor (1-0) ve Mersin İY (1-1) maçlarını kadın ve 12 yaş altı çocuk seyircilerinin önünde oynamıştı. KDÇ Karabükspor maçını da yaklaşık 10 bin dolayında kadın ve çocuk taraftar izledi.

ONUR'A ÖDÜL

TrabzonCell aboneleri tarafından Aralık ayının oyuncusu seçilen Onur Recep Kıvrak'a ödülü KDÇ Karabükspor maçı öncesinde bordo - mavili takımın eski oyuncu ve teknik direktörlerinden Turgay Semercioğlu tarafından verildi.

KADRODA SÜRPRİZ YOK

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, KDÇ Karabükspor karşısında beklenen kadroyu sahaya sürdü. Tecrübeli teknik adam sakatlık ve formsuzluk nedeniyle Volkan Şen, Soner, Tolga, Zokora, Bamba, Halil, Henrique, Cech, Oğulcan ve Giray'ı maç kadrosuna almadı, Janko ve Colman'ı ise yedek kulübesinde oturttu.

KONUK TAKIMDA 8 EKSİK

KDÇ Karabükspor Trabzon deplasmanında 8 oyuncusundan yoksun mücadele etti. Teknik Direktör Mesut Bakkal sakatlıkları devam eden Gökhan, Uğur, Shelton, Hamroun ve Kağan ile kart cezalısı Seric'in yanısıra Afrika Kupası için ülkelerinin milli takımlarında bulunan Lua Lua ile Mabiala'yı Trabzon'a götürmedi.