Skorer Trabzonspor'un Gerets planları suya düştü

Trabzonspor'un Gerets planları suya düştü

30.04.2009 - 16:14 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un gündeminde yer alan Eric Gerets'in Suudi Arabistan kulübü ile anlaştığı iddia edildi

Trabzonsporun Gerets planları suya düştü

Fransa’nın Marsilya takımını çalıştıran Galatasaray’ın eski teknik direktörü Eric Gerets’in gelecek sezon için Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımıyla anlaştığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Hollanda’nın Telegraph Gazetesi’nde yer alan habere göre sezon sonunda Marsilya’dan ayrılacağını açıklayan Belçikalı teknik adam Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımıyla 2 anlaşmaya vardı. Suudi ekibinden aylık 250 bin Avro alacak olan Gerets’in gelecek günlerde Al Hilal ile 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Galatasaray'dan gönderildikten sonra 2007 yılının ekim ayında Marsilya'nın başına geçen Gerets, özellikle de içinde bulunduğumuz sezon boyunca Fransa'nın en çok konuşulan hocası olmayı başarmıştı. Gerets'in yönettiği Marsilya ekibi, Fransa liginin bitimine kısa bir süre kalmasına rağmen liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. Gerets’li Marsilya Fransa Ligi şampiyonluğuna 7 yıldır ambargo koyan Lyon'un hegemonyasına son vermek istiyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde sezon sonunda Marsilya’dan ayrılacağını açıklayan Eric Gerets’in adı Belçika Milli Takımı ve Bayern Münih’in yanı sıra Ersun Yanal’ın istifasının ardından teknik direktör arayışına geçen Trabzonspor için de geçiyordu.