Trabzonspor Trabzonspor'un yeni transferi Onazi imzayı attı

Trabzonspor'un yeni transferi Onazi imzayı attı

03.08.2016 - 09:43 | Son Güncellenme:

Dün sabah İstanbul’a gelen 23 yaşındaki orta saha, sağlık kontrolünden geçtikten sonra akşam saatlerinde kendisini bordo-mavili renklere bağlayan imzayı attı.

Trabzonsporun yeni transferi Onazi imzayı attı

Trabzonspor, Lazio’dan orta saha oyuncusu Ogenyi Eddy Onazi’yi renklerine bağladı. Bordo-mavililer dün ilk önce 23 yaşındaki oyuncu ve İtalyan kulübüyle görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. THY’ye ait tarifeli bir uçakla saat 10.50’de Roma’dan İstanbul’a gelen Nijeryalı yıldızı Atatürk Havalimanı’nda bordo-mavililerin idari işler koordinatörü Fatih Şahinoğlu karşıladı. Taraftarların tezahüratlar eşliğinde yoğun ilgi gösterdiği Onazi’ye, atkı da hediye edilirken Nijeryalı futbolcu da taraftarlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı

Daha sonra akşam saatlerinde Karadeniz ekibi sağlık kontrolünden geçirdiği 23 yaşındaki orta saha ile sözleşme imzaladı. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile Nijeryalı oyuncunun kontrat imzalarken çektirdikleri fotoğraf sosyal medyada yayınlanırken Onazi ile yapılan sözleşmenin detaylarının ise daha sonra açıklanacağı belirtildi. (Vatan)