Fenerbahçe Transfer avcısı

Transfer avcısı

08.06.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin futbol direktörü Damien Comolli’nin Arsenal, Tottenham ve Liverpool dönemlerinde yaptığı görevlerde transferlerdeki başarısı hep ön plana çıktı.

Transfer avcısı

Damien Comolli’nin Arsenal, Tottenham ve Liverpool dönemlerinde yaptığı görevlerde transferlerdeki başarısı hep ön plana çıktı.

Haberin Devamı

Buna göre Fransız futbol adamı, Arsenal’la başladığı ilk görev yıllarında Kolo Toure, Gael Clichy, Emmanuel Eboue, Tottenham’da Gareth Bale, Luka Modric, Dimitar Berbatov, Younes Kaboul, Assou Ekotto, David Bentley, Liverpool’da Luis Suarez, Andy Carroll, Jordan Henderson, Charlie Adam, Craig Bellamy, Sebastian Coates, Stewart Downing gibi isimlere imza attırdı.

Gençlerin kaşifi

Damien Comolli özellikle İngiltere’de ortaya çıkardığı genç yeteneklerle ünlendi. Avrupa futbolunda daha sonraki yıllarda isim yapmış olan; Kolo Toure, Emmanuel Eboue ve Gael Clichy’yi Arsenal’a, Gareth Bale, Alan Hutton, Kevin-Prince Boateng, Giovani dos Santos, Adel Taarabt ve Younes Kaboul’ü Tottenham’a, Jordan Henderson ve Sebastian Coates’ı da Liverpool’a kazandırdı.

Haberin Devamı

Yazarlar