Skorer Transfer haberleri

Transfer haberleri

29.05.2012 - 02:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş transfer haberleri...

Transfer haberleri

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ:

Haberin Devamı

NEVZAT DİNDAR

Yurt içindeki fiyatların yüksek olmasından dolayı bütün dikkatini Avrupa’da top koşturan Türk futbolculara çeviren Galatasaray’dan çifte müjde geldi.
Sarı-kırmızılılar transferde dün önemli adımlar attı ve uzun süredir peşinde olduğu Hamit Altıntop ile Kaiserslautern forması giyen Olcay Şahan’ın menajerlerini İstanbul’a çağırarak anlaşma sağladı.
Yönetimin listesinin başında bulunan Hamit Altıntop’un İranlı menajeri Reza Fezali İstanbul’a gelerek dün Teknik Direktör Fatih Terim ve Futbol Komitesi üyeleri ile masaya oturdu. Real Madrid’in 29 yaşındaki Türk oyuncusuna senelik 3.5 milyon euro vermeyi kabul eden sarı-kırmızılılar’ın İspanyol ekibinin konuyla ilgili tavrının netleşmesini beklediği öğrenildi.
Menajer Fezali İstanbul’da bulunduğunu doğrularken “Görüşmeler sürüyor. Hafta sonuna kadar bir neticeye varırız” diyerek transferde mesafe kat ettiklerini ima etti.
Galatasaray, Bundesliga’dan düşen Kaiserslautern’in Türk yıldızı Olcay Şahan’ın transferinde de mutlu sona yaklaştı. Başarılı futbolcunun ağabeyi ve menajeri Osman Şahan’ın İstanbul’da masaya oturduğu Bülent Tulun ile her konuda anlaştığı ve işin sadece kulüpler arasındaki görüşmeye kaldığı ortaya çıktı.
Kaiserslautern’de geçen sezonun tamamına yakınında forma giyen Olcay’ı beğenen Fatih Terim’in de, iki ayağını kullanan ve orta sahanın solunda oynama özelliğine sahip olan genç oyuncudan çok umutlu olduğu öğrenildi. Hamit Altıntop’tan sonra Olcay Şahan’ın transferinde de sadece detaylara kalan sarı-kırmızılı kulübün, yurt dışındaki Türk oyuncularla ilgili çalışmalarının yoğunluk kazanacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Transfer haberleri

İtalya’dan Elia iddiası
Bu arada Galatasaray’ın, Juventus’un Hollandalı orta saha oyuncusu Eljero Elia’nın peşinde olduğu ileri sürüldü. İtalyan basını, sarı-kırmızılı kulübün, 25 yaşındaki Elia için Juventus’a 7 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiğini yazdı. Haberde, Çizme ekibinin bu cazip teklifi değerlendirmeye aldığı ve önümüzdeki günlerde Cim-Bom’a yanıt vereceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Giroud’ya da talipler
Fransa’nın sürpriz şampiyonu Montpellier’de forma giyen golcü oyuncu Olivier Giroud’un, Fenerbahçe’den sonra Galatasaray’ın da transfer listesine girdiği ileri sürüldü. İtalyan gazeteleri bu sezon 36 lig maçında 21 gol atarak tarihi şampiyonlukta büyük pay sahibi olan 25 yaşındaki Giroud için Montpellier’in 20 milyon euro bonservis bedeli isteyeceği ifade edildi.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

Valencia ile anlaşma sağlandı!
Fenerbahçe Mehmet Topal için 7 milyon Euro karşılığında Valencia ile anlaşmaya vardı...

Fenerbahçe Mehmet Topal konusunda Valencia ile anlaşmaya vardı.

Milli futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen sarı lacivertliler milli yıldız için İspanyol kulübüne 7 milyon euro bonservis ödeyecek.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

Mert'e Kartal pençesi
Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren kaleci Mert Günok'a Beşiktaş talip oldu. Siyah-beyazlılar, 23 yaşındaki oyuncuya yıllık 1.5 milyon Euro önerdi

Fenerbahçe'de tamamlanan sezonun ardından sözleşmesi sona eren ve yeni sözleşme teklif edilmeyen futbolculardan Mert Günok'a sürpriz bir talip çıktı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta Rüştü Reçber'in sık sakatlanması, Cenk Gönen'in de güven verememesi nedeniyle kaleye bir alternatif arayan siyah-beyazlılar, gözünü bedavaya serbest kalan Mert'e dikti. 2000 yılında Kocaelispor'dan geldiği Fenerbahçe'de uzun süre A2 takımının kalesini koruyan, son yıllarda da sarılacivertli ekibin değişmez yedek kaleci olan Mert Günok bu sezon Fenerbahçe'nin kupa maçlarında kaleyi korumuştu.

BİR YIL İÇİN MÜTHİŞ RAKAM

Ligde sadece iki maçta oynayan Mert kupada ise final hariç forma giydiği 4 kupa maçında kalesinde 3 gol görmüştü. Beşiktaş, Mert'e yıllık 1.5 milyon Euro gibi oldukça iyi bir rakam önererek genç futbolcunun aklını çelmeyi planlıyor.

Yazarlar