1.Lig Transferin gözdesi Gohou

Transferin gözdesi Gohou

15.05.2013 - 10:43 | Son Güncellenme:

Kayseri Erciyesspor’un yollarını ayırdığı Fildişi Sahilli oyuncuya, Rusya’nın Spartak Moskova ve CSKA Moskova ile Almanya’nın Werder Bremen takımlarının talip olduğu öğrenildi

Transferin gözdesi Gohou

PTT 1.Lig’i şampiyon tamamlayarak Spor Toto Süper Lig’e yükselen Kayseri Erciyesspor’un yollarını ayırma kararı aldığı Fildişi Sahilli golcüsü Gerard Gohou’ya, Rusya’nın Spartak Moskova ve CSKA Moskova ile Almanya’nın Werder Bremen takımlarının talip olduğu öğrenildi. Gerard Gohou’nun menajeri Erk Toros, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 yaşındaki futbolcunun PTT 1.Lig’de Kayseri Erciyesspor formasıyla 31 maçta 19 gol atarak sezonu gol kralı olarak tamamladığını belirtti.

Kayseri Erciyesspor Kulübü’nün, sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona erecek golcü oyuncuyla yollarını geçen hafta ayırma kararı aldığını ifade eden Toros, "Gohou, sezon süresince çok fazla yerli ve yabancı takımın takibindeydi. Kendisi de artık futbol yaşantısını Kayseri’de sürdürmek istemiyordu" dedi.

Toros, Gohou’nun bu sezon gösterdiği performans nedeniyle tüm dikkatleri üzerine çektiğini anlatarak, şunları söyledi: "Türkiye’den birçok takımın yanı sıra Rusya’nın Spartak Moskova, CSKA Moskova ile Almanya’nın Werder Bremen takımları Gohou’ya talip oldu. Bu 3 takımın yetkilileri sezon süresince Gohou’nun maçlarını izledi. Görüşmeler sürüyor. Gohou da gelişmeleri yakından takip ediyor. Geleceğiyle ilgili kararı en iyi şekilde vermek istiyor. Türkiye’de şartların oluşması halinde de İstanbul, Ankara veya Bursa’da futbol yaşantısını devam ettirebileceğini söylüyor. Yakın bir zamanda transferin netleşmesini bekliyoruz."