Fenerbahçe Transferin gözdesi Nani

Transferin gözdesi Nani

01.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Portekizli yıldız, Avrupa’dan Asya’ya kadar birçok takımın listesinde bulunuyor. Nani’nin EURO 2016’da göstereceği performansın belirleyici olacağı belirtildi.

Transferin gözdesi Nani

Fenerbahçe’de ligde ve kupada beklediğini bulamayan Luis Nani, transfer listesinin en popüler futbolcuları arasında yer alıyor. Portekiz basınında yer alan haberlerde, hem Avrupa hem de Asya’da birçok kulübün Nani’yi takip ettiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Özellikle Çin kulüplerinin Portekizli oyuncu için bonservis bedeli belirleyecekleri ve harekete geçecekleri belirtildi. Başta Jiangsu Sununing takımının 20 milyon euroya kadar çıkmasının beklendiği ifade edildi.

Öte yandan Avrupa’da da birçok kulüp tecrübeli futbolcuyu izliyor. İtalya’da Inter ve Lazio’nun Nani’yi izlediği, İngiltere’de de Everton’ın planları arasına aldığı kaydedildi. Ancak Nani konusundaki esas şüphe EURO 2016 olacak. Turnuva öncesinde takımların harekete geçmek istemediği, Fransa’da göstereceği performansın belirleyici olacağı bildirildi.

Sarı-lacivertli kulüp cephesinden bakıldığında da EURO 2016 gelecek ekstra performansla Nani’nin değerinin artması bekleniyor. 29 yaşındaki oyuncunun yeniden form grafiğini yükseltmesinin her anlamda kulübe olumlu olacağı dile getirildi. Transfer olmasa bile eski değerini bulan Nani’nin Fenerbahçe adını duyurma anlamında etkili olacağı da belirtildi.

Yazarlar