FİBA Şampiyonlar Ligi Trifunovic: 'Son 16 bize moral verdi'

Trifunovic: 'Son 16 bize moral verdi'

24.01.2018 - 12:24 | Son Güncellenme:

İspanyol ekibi UCAM Murcia'yı evinde 79-72 mağlup ederek 8. galibiyetini alan ve bitime 2 hafta kala bir üst tura çıkan Pınar Karşıyaka büyük sevinç yaşanıyor.

Trifunovic: Son 16 bize moral verdi

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda İspanyol ekibi UCAM Murcia'yı evinde 79-72 mağlup ederek 8. galibiyetini alan ve bitime 2 hafta kala bir üst tura çıkan Pınar Karşıyaka büyük sevinç yaşadı.

Haberin Devamı

Başantrenör Aleksandar Trifunovic son 16 turuna kalmanın kendilerine moral verdiğini söyledi. Karşılaşmada stres yaşadıklarını dile getiren Sırp çalıştırıcı, "Maçta 35-36 dakika boyunca kontrol bizdeydi. Rakibimize şanslar verdik. Ancak kazanma hırsımız ağır bastı ve istediğimizi aldık" dedi.

İyi bir takım olduklarına vurgu yapan Trifunovic, "Önümüzü açık olarak görüyorum. Sıralamalarda nerelerde olacağımız bize bağlı. Kendi iyi yaptığımız işlere odamlanmalıyız. Motivasyonumuzu bozmadan yolumuza devam edelim ki iyi işler çıkarmayı sürdürelim. Bizim dışımızda gelişen olaylarla ilgilenmemeliyiz. Hakemlere, teknik faullere ve sportmenlik faullere takılmamalıyız. Tamamen kendi oyunumuza bakmalıyız" yorumunu yaptı.

Yazarlar