Galatasaray Tudor 2 yıldızı kampa almadı!

Tudor 2 yıldızı kampa almadı!

30.06.2017 - 18:26 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Bratislava kampında teknik direktör Igor Tudor tarafından gözden çıkarılan Hakan Balta ve De Jong kamp kadrosunda yer almadı.

Tudor 2 yıldızı kampa almadı

Nevzat Dindar / Skorer - Galatasaray kamp için Slovakya-Bratislava'ya geldi. İstanbul'dan özel uçakla başkent Bratislava'daki uluslararası havalimanına gelen sarı-kırmızı kafileyi birkaç taraftar karşıladı. Sarı-kırmızılı takım daha sonra kamp yapacağı Bratislava'nın 30 km uzağındaki Samorin kasabasına geçti. Sarı-kırmızılıların yeni transferleri büyük ilgi çekti.

Haberin Devamı

Tudor'dan Hakan Balta ve De Jong'a kesik

İzinli Sneijder dışında Tudor tarafından gözden çıkarılan Hakan Balta ve De Jong kamp kadrosunda yer almadı. Ayrıca eşinin doğumu nedeniyle Serdar Aziz de izin alıp takımla gelmedi. Tudor, De Jong ve Hakan Balta dışında Endoğan Adili, Umut Gündoğan, Oğuzhan Kayar, Volkan Pala'yı da kamp kafilesine almadı.

Tudor, u-17 takımından abdussamed Karnuçu, Recep Gül, Ozan Kabak ve Yunus Akgün'ü kampa dahil etti.

İşte Galatasaray'ın kamp kadrosu;

Fernando Muslera, Cenk Gönen, Eray İşcan, İsmail Çipe, Martin Linnes, Luis Cavanda, Semih Kaya, Koray Günter, Ahmet Çalık, Serdar Aziz, Maicon Roque, Lionel Carole, Tarık Çamdal, Ozan Kabak, Samed Karnuçu, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Ryan Donk, Recep Gül, Yunus Akgün, Emrah Başsan, Garry Rodrigues, Sinan Gümüş, Younes Belhanda, Yasin Öztekin, Bafetimbi Gomis, Eren Derdiyok.

Haberin Devamı