1.Lig Tugay Kerimoğlu'ndan şok karar! 8 ismin biletini kesti

Tugay Kerimoğlu'ndan şok karar! 8 ismin biletini kesti

01.01.2016 - 16:13 | Son Güncellenme:

Sarı-yeşilli ekipte Ahmet Arı, Youssef Yeşilmen, Magique Judikal Gouly, Mehmet Sıddık İstemi, Mustafa Aşan, Doduogu Mandini, Umut Gündoğan ve Abdulkadir Özgen'in sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi.

Tugay Kerimoğlundan şok karar 8 ismin biletini kesti

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, 8 futbolcuyla yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

Sarı-yeşilli kulübün ikinci başkanı Kemal Süt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni yılda iyi bir takım oluşturmayı amaçladıklarını ve bu kapsamda transfer yapacaklarını belirtti.

Takımda daha önce kadro dışı bırakılan Ahmet Arı, Youssef Yeşilmen ve Magique Judikal Gouly'ın yanı sıra Mehmet Sıddık İstemi, Mustafa Aşan, Doduogu Mandini, Umut Gündoğan ve Abdulkadir Özgen'in sözleşmelerinin karşılıklı olarak feshedildiğini aktaran Süt, şöyle konuştu:

"Ayrılan futbolcularımıza kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantılarında başarılar dileriz. İkinci yarıda daha iyi mücadele eden bir kadro oluşturmak istiyoruz. Bu kapsamda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Görüştüğümüz futbolcular var. Bir haftaya kadar transferi netleştirmeyi düşünüyoruz. İnşallah yapacağımız çalışmalarla takımımızı hak ettiği yerlere ulaştırırız."

Haberin Devamı

Şanlıurfaspor taraftarlarının yeni yılını kutlayan Süt, yeni dönemde daha kalabalık seyirci önünde maçlara çıkmak istediklerini sözlerine ekledi.