Euro2016 Türkiye için kritik maç öncesi İtalya'dan şok karar!

Türkiye için kritik maç öncesi İtalya'dan şok karar!

22.06.2016 - 13:19 | Son Güncellenme:

İrlanda ile karşılaşacak İtalya'nın, ikinci turdaki İspanya mücadelesini düşünerek bu maçta birçok as oyuncusunu dinlendirmeye karar verdiği öğrenildi.

Türkiye için kritik maç öncesi İtalyadan şok karar

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Türkiye Çek Cumhuriyeti'ni mağlup etmesine karşın, ikinci turu henüz garantileyemedi. Avrupa Futbol Şampiyonası'nın değişen formatına göre altı gruptaki en iyi dört üçüncü, yollarına devam edecek.

Bu yüzden bu geceki maçlardan İtalya-İrlanda karşılaşması büyük önem taşıyor. İtalya 6 puanla grubu lider tamamlamayı garantiledi ve ikinci turda İspanya'nın rakibi oldu.

İrlanda maçı, Gök Mavililer için formalite anlamına geliyor. Bir kaç gün sonra Boğalarla zorlu bir karşılaşmaya çıkacakları için as oyuncularını bu maçta dinlendirme kararı alındı.

Hem sakatlık, hem cezalı duruma düşme hem de yorgunluk gibi olumsuzluklardan kaçınmak isteyen teknik direktör Antonio Conte'nin bir çok as oyuncusunu İspanya maçına saklayacağı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Candreva, Eder, Pelle, De Rossi, Chiellini ve Parolo gibi isimler dinlendirilmeye en yakın oyuncular olarak görülürken, Bonucci, Barzagli ve Thiago Motta gibi oyuncuların ise bir ihtimal oynatılabilecekleri ifade edildi.