Galatasaray "Türkler mükemmel insanlar"

"Türkler mükemmel insanlar"

07.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Borussia Dortmund’dan transfer edilmesine rağmen FIFA’dan onay alamadığı için ocak ayına kadar A2 takımında olacak Kevin Grosskreutz, veda maçına çıktı.

Türkler mükemmel insanlar

Borussia Dortmund’dan transfer edilmesine rağmen FIFA’dan onay alamadığı için ocak ayına kadar A2 takımında olacak Kevin Grosskreutz, veda maçına çıktı.

Haberin Devamı

Sarı-siyahlıların efsane yıldızı Dede’nin jübilesinde boy gösteren Grosskreutz’a Sud tribünü başta olmak üzere tüm stat duygusal bir veda gösterisi yaptı. Kulübün resmi sitesinden de yıldız oyuncuya teşekkür edildi ve başarı dilekleri belirtildi.

Veda gününde konuşan Grosskreutz, “Türkler mükemmel insanlar. Beni çok iyi karşıladılar. İstanbul için şimdiden heyecanlanıyorum. Transfer durumum tek üzücü konu. Ancak ben profesyonel bir futbolcuyum. 3-4 ay en iyi şekilde çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Dortmund kulübünün haftalık gazetesinin, ‘haftanın kötüsü’ köşesinde, Galatasaray’ın Grosskreutz transferindeki hatası yer aldı.

Dede’nin jübile maçında forma giyen Kevin Grosskreutz, son kez Signal Iduna Park’a çıktı. Tecrübeli futbolcuya kulüp tarafından bir çiçek hediye edildi, özellikle Sud tribünü uzun süre ayakta alkışladı. Grosskreutz, “Dortmund her zaman kalbimde olacak” dedi.

Haberin Devamı

Florya’da izin bitiyor

Galatasaray’da bir günlük iznin ardından antrenmanlar bu akşam yapılacak çalışma ile devam edecek. İdmanda milli takımdan dönen isimler yer almayacak, bu oyuncular yarından itibaren çalışmalara katılacak. Transferi FIFA’ya takılan ve durumu önümüzdeki günlerde netleşecek olan Kevin Grosskreutz’un da antrenmanda yer alması bekleniyor.

Yazarlar