Milli Takım U21'den 9 oyuncu alacak

U21'den 9 oyuncu alacak

15.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mircea Lucescu uzun vadede Ümit Milli Takım’dan toplam 9 yetenekli oyuncuyu A Milli Takım’a monte etmeyi planlıyor. Ay-yıldızlı ekibin kapılarını gençlere açan Rumen çalıştırıcı önümüzdeki dönemde Abdülkadir Ömür, Ertuğrul Ersoy ve Doğanay Kılıç’ı da kadroya çağırmayı düşünüyor.

U21den 9 oyuncu alacak

Teknik Direktör Mircea Lucescu’nun uzun vadede Ümit Milli Takım’dan toplam 9 futbolcuyu, A Milli Takım kadrosuna dahil etmeyi planladığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Arnavutluk karşılaşmasının kadrosuna Ümit Milli’den üç genç oyuncu daha almak isteyen Rumen hocanın dün akşam oynanan Belçika karşılaşması nedeniyle geri adım attığı belirlendi. Lucescu’nun, Ümit Milli Takım kadrosunda yer alan Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Ertuğrul Ersoy (Bursaspor) ve Doğanay Kılıç’ı (Göztepe) yakından takip ettiği ve önümüzdeki dönemde bu oyuncuları da A Milli Takım kadrosuna çağıracağı öğrenildi.

A Milli Takım oyuncu havuzunu mümkün olduğu kadar gençleştirmek ve genişletmek isteyen ay-yıldızlı hocanın, Süper Lig’de görev yapan teknik direktörlerle kurduğu iletişimi de sürdüreceği ifade edildi.

Lucescu’nun takip ettiği genç oyuncularla ilgili meslektaşlarından sürekli bilgi alacağı kaydedildi.

Haberin Devamı





Yazarlar