ING Basketbol Süper Ligi Üç Türk yıldız kadroda yok

Üç Türk yıldız kadroda yok

19.01.2013 - 18:50 | Son Güncellenme:

”Beko All Star 2013” organizasyonunda Türk yıldızlar kadrosundaki 3 oyuncu kadrodan çıkarıldı.

Üç Türk yıldız kadroda yok

Beko Basketbol Ligi’nin yıldızlarını bir araya getirecek ”Beko All Star 2013” organizasyonunda Türk yıldızlar kadrosundaki 3 oyuncu sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Türk yıldızlar karmasına seçilen Fenerbahçe Ülkerli Ömer Onan, Anadolu Efesli Kerem Gönlüm ve Galatasaray Medical Park’ta forma giyen Furkan Aldemir’in sakatlıkları nedeniyle organizasyonda yer alamayacakları bildirildi.

Ömer’in yerine Fenerbahçe Ülker’den Barış Ermiş, Kerem’in yerine Anadolu Efes’ten Ermal Kurtoğlu ve Furkan’ın yerine de TED Ankara Kolejliler’den Nedim Yücel kadroya dahil edildi.

Beşiktaşlı Patrick Christopher’ın da sakatlığı nedeniyle 3 sayı yarışmasından çekildiği, yerine TED Ankara Kolejliler’den Kirk Penney’in yarışacağı kaydedildi.

Öte yandan, yıldızlar şut yarışmasına katılacağı bildirilen Fenerbahçe Ülkerli Romain Sato, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Willie Solomon ve Beşiktaş’a transfer olan Gülşah Akkaya’nın yarışmada yer alamayacakları belirtildi.

-Yıldızlar antrenmanda bir araya geldi-

Haberin Devamı

Türk ve yabancı yıldızlar, yarın yapılacak ”Beko All Star 2013” organizasyonu öncesi antrenmanda bir araya geldi.

Ülker Sports Arena’da önce Türk yıldızlar karması, daha sonra da yabancı yıldızlar karması antrenman yaptı.

Türk yıldızların başantrenörü Ufuk Sarıca ile yabancı yıldızlar kadrosunda yer alan Pınar Karşıyakalı Robert Dixon ve Alade Aminu’nun İzmir’de uçakları rötar yaptığı için antrenmana katılamadığı bildirildi.

Türk yıldızlar kadrosuna seçilen Galatasaray Medical Park’tan Ender Arslan, yabancı yıldızlar kadrosundaki Fenerbahçe Ülkerli Bo McCalebb ve Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden Joey Dorsey de antrenmanda yer almadı.

Diğer yandan, antrenmanı izlemeye hak kazanan basketbolseverler, oyuncularla fotoğraf çektirdi.