Skorer Üç yıldıza 15 trilyon

Üç yıldıza 15 trilyon

15.04.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

M.Ali Yılmaz, Sergen, Alpay ve Oktay için Jetpa’ya servet teklif etti

Üç yıldıza 15 trilyon




Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, dün Sefaköy’deki ofisinde Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz ile Sergen, Alpay ve Oktay’ın transferi için bir araya geldi.
Üç yıldızı bonservisleriyle birlikte Bordo - Mavili renklere bağlamak isteyen Başkan Yılmaz’ın toplam 25 milyon dolar (15 trilyon lira) teklif ettiği, Akgündüz’ün ise futbolcularla görüşmek için süre istediği öğrenildi. Akgündüz’ün bu futbolcuları kiralık olarak da verebileceklerini söylemesine karşın Yılmaz bonservis bedelleriyle birlikte almak istedikleri konusunda ısrar etti. İki taraf olumlu geçen görüşmeden sonra basına açıklama yaptı.

Görüşmeler sürecek

Başkan Mehmet Ali Yılmaz, “Gelecek sezon bahanesi olmayan ve şampiyonluğa oynayan bir ekip yaratmak istiyoruz. Bunun için Sergen, Alpay ve Oktay’a talip olduk. Bu oyuncuları barındıran kulüplerden önce davranıp, teklifimizi sunduk. Kulüpleri de teklif getirebilir. Ancak Anadolu’da bir deyim vardır. Bir kızı bin kişi ister, bir kişi alır. Verdiğimiz rakamların duyulmasını istemiyoruz. Yoksa transfer borsası anormal şekilde artabilir. Bonservislerin daha rasyonel biçimde ele alınması için görüşmeler sürecek" dedi.
Fadıl Akgündüz ise, “Esasında bu oyuncuları gelecek yıl elimizde tutup, 1. Lig’de başarılı olmak isteriz. Ancak Siirt Jetpa’nın daha ilk yıldan böyle bir birikimi olamaz. Bu nedenle oyuncularımızla görüşüp, bu iyi teklifi değerlendireceğiz. Zannedersem onlar da buna sıcak bakacaktır. İşi bitirecek düzeyde bir teklif aldık" diye konuştu.

Erhan Namlı tamam

TRABZONSPOR, Kocaelispor maçı için dün İstanbul’a gitti. Bordo - Mavili takımın kafilesinde 17 futbolcu yer alırken, sakat Nesim, Tamer ve Okan ile cezalı Fatih kadroda yer almadı. Öte yandan Gaziantepsporlu Erhan Namlı ile anlaşmaya varıldığı, Kocaeli’de Nuri ve Başkan Sefa Sirmen’le son kez görüşüleceği öğrenildi.

Yazarlar