Skorer Uche kıymete bendi

Uche kıymete bendi

23.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Denizli, Alpay'ın gidişi nedeniyle Nijeryalı oyuncu ile yakından ilgilenmeye başladı

Uche kıymete bendi




Fenerbahçe'nin sezon sonunda önce gözden çıkardığı ardından Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin isteği üzerine yeniden takıma çağırdığı Uche kıymete bindi.
Nijeryalı futbolcu Alpay'ın Aston Villa'ya transfer olmasından sonra savunmadaki bütün planları aksayan Denizli'nin adeta yeni gözbebeği oldu. Özellikle Almanya kampında yeniden eski günlerine döndüğünün mesajını veren Uche, "Yeniden doğdum. Bu yıl benim sezonum olacak" diye konuştu.

"Bırakacaktım"

Geçirdiği ağır sakatlık sonrası toparlanmakta güçlük çektiğini bu yüzden geçen sezon yeteri kadar verimli olamadığını dile getiren Nijeryalı yıldız şöyle konuştu:
"Bir ara takımdan kopma noktasına geldim. Bir hayli sıkıntılı günler geçirdim. Çünkü futbolu burada bırakmak arzusu içindeydim. Ancak sonra yeniden çalışmalara katıldım. İstanbul ve Almanya'da formumun üst seviyesine çıktığıma inanıyorum. Sanırım hocam da bunun farkında. Bu yıl Fenerbahçe taraftarı eski Uche'yi yeniden karşısında görecek. Alpay'ın gitmesine çok üzüldüm. Ancak bu açığı kapatacak güçteyim. Kendime güveniyorum. Denizli'nin bana şans vermesi halinde bana inananları, sürekli yanımda olanları mahçup etmeyeceğim."

AKGÜNDÜZ "Para Siirt Jetpa'nın"

Ercan Güven
JET - Pa'nın aranan sahibi Fadıl Akgündüz, Alpay'ın bonservis parasıyla ilgili olarak Milliyet'e yaptığı açıklamada "Kimse meraklanmasın. Para, Siirt Jetpaspor'un Ziraat Bankası'ndaki tedbirli hesabına yatırılacak" dedi.
Fenerbahçe'den açıktan para istediği şeklindeki açıklamaları iftira olarak niteleyen Akgündüz şunları söyledi:
"Parayı kendim almak istesem Mısır'dan da organize ederdim. Buraya gelmeme gerek yoktu. Aradan para almak konusuna gelirse; bunlar ciddi kulüpler, böyle bir şey yapabilirler mi? Alpay'ın transferinden Fenerbahçe'nin de gurur duyması lazım. Çünkü son bir sene, bu formu orada yakaladı ve Aston Villa'ya geldi. Bırakmak istemiyorsa, ödeseydi Fenerbahçe o parayı. 20 temmuz 18.00'e kadar bu futbolcular satıştaydı. Koskoca Aston Villa bir sakınca bulmuyor, geliyor alıyor ki, yabancılar çok pimpiriklidir."

Moldovan Nantes'ta

F.BAHÇE, gözden çıkardığı Rumen futbolcu Moldovan'ı, Fransa'nın Nantes Kulübü'ne verdi. Nantes yöneticileri ve menajer Becali dün İstanbul'a gelerek Sarı - Lacivertliler'le pazarlık masasına oturdular. 3.5 saat süren görüşme sonrası 5.2 milyon dolara anlaşma sağlandı. Moldovan'ın üç yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.