Euro2016 UEFA, Türkiye'nin 11'ini açıkladı!

UEFA, Türkiye'nin 11'ini açıkladı!

07.06.2016 - 11:41 | Son Güncellenme:

1954'ten bu yana Türkiye'ye kaybetmeyen Boğalar'ın işinin, bu kez eskisi kadar kolay olmadığı yorumu yapıldı.

UEFA, Türkiyenin 11ini açıkladı

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde Türkiye analizi yapan UEFA.com, milli takımın dikkate değer bir ekip olduğuna dikkat çekti. Ay-yıldızlıların gruptaki rakiplerinden olan ve favori olarak gösterilen İspanya ile yapacağı karşılaşmayla ilgili yorumda, Boğalar'ın işinin kolay olmadığı saptaması ilgi uyandırdı.

İspanya'nın 1954'ten bu yana ay-yıldızlılara yenilmediği hatırlatılırken, "62 yıllık bu yenilmezliği sürdürmek istiyorlar. Ancak dikkatli olması gerekir. Çünkü Türkiye'nin önemli liglerde oynayan çok tecrübeli futbolcuları var" ifadelerini kullanarak, Del Bosque'nin ekibinin işinin, bu kez eskisi kadar kolay olmayacağı ima edildi.

'Büyük soru işareti: Orta saha kimyası...'

UEFA.com turnuvaya katılan tüm takımların olası 11'lerini de sıraladı. Türkiye için kafasındaki kadroyu da belirleyerek, son duruma yönelik bir değerlendirme de gerçekleştirildi: "Büyük soru işareti: Serdar Aziz sakatlığı nedeniyle kadro dışında bırakıldı. Bu yüzden Mehmet Topal defansa çekilecek. Bu durum, takımın orta sahadaki kimyasını nasıl etkileyecek?".

Haberin Devamı

TÜRKİYE (4-5-1):

Volkan Babacan

Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner Erkin

Selçuk İnan, Volkan Şen, Hakan Çalhanoğlu, Oğuzhan Özyakup, Arda Turan

Burak Yılmaz

Yazarlar