Basketbol Ufuk Sarıca: "Oyunu tutamadık"

Ufuk Sarıca: "Oyunu tutamadık"

14.01.2016 - 15:11 | Son Güncellenme:

İtalyan ekibi Grissin Bon takımına 88-81 mağlup olan Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Sarıca, oyunu kontrol edemedikleri müsabakayı basit hatalarla kaybettiklerini bildirdi.

Ufuk Sarıca: Oyunu tutamadık

Basketbol ULEB Avrupa Kupası K Grubu'nun ikinci maçında deplasmanda İtalyan ekibi Grissin Bon takımına 88-81 mağlup olan Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Sarıca, oyunu kontrol edemedikleri müsabakayı basit hatalarla kaybettiklerini bildirdi.

Haberin Devamı

Sarıca, yaptığı yazılı açıklamada, İtalya deplasmanında kazanabilecekleri bir noktaya getirdikleri müsabakayı kaybettiklerini belirtti. Oyuncularını gösterdikleri mücadeleden ve kazanma arzularından son derece memnun olduğunu bildiren Sarıca, şunları kaydetti:

"Eksiklerimizin olmasına rağmen bunları hiç ortaya koymadan kazanmak için büyük çaba sarf ettik. Sonuçta İtalya Ligi'nin lideriyle oynadık. Hakem üçlüsü ve özellikle İspanyol hakem çok kötü bir yönetim sergiledi. Uzun yıllardır Avrupa Kupası'nda görmediğim bu yönetim hepimizi şaşırttı. Maçın televizyondan da yayınlanmaması bizim aleyhimize oldu.Tabii ki bu maçın rövanşı olacak ve İzmir'de her şey farklı olacak. Grissin Bon takımını grupta altımıza alabileceğimizi bir rakip olarak görüyoruz."

Haberin Devamı

Dört takımın da birer galibiyet ve mağlubiyetinin bulunduğu K Grubu'nda Pınar Karşıyaka averajla 2. sırada yer alıyor. Yeşil-kırmızılı ekip 20 Ocak Çarşamba günü diğer İtalyan temsilcisi Dolomiti Energia'yı ağırlayacak.