Trabzonspor Uğur Demirok borsaya bildirildi! Osmanlıspor...

Uğur Demirok borsaya bildirildi! Osmanlıspor...

11.08.2015 - 14:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, adı Galatasaray ile de anılan Uğur Demirok Osmanlıspor'la anlaşmaya vardı. Trabzonspor bu gelişmeyi KAP'a bildirdi.

Uğur Demirok borsaya bildirildi Osmanlıspor...

Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze'nin takımda düşünmediği Uğur Demirok, Osmanlıspor ile anlaştı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un geçen sezonun devre arasında Akhisar Belediyespor'dan 1.5 milyon lira sözleşme fesih bedeliyle 3.5 yıllığına renklerine kattığı Uğur Demirok, hazırlık kamplarında beklenen performansı sergileyemeyince gönderilecekler listesine koyulmuştu. Galatasaray'la adı anılan Uğur Demirok, sürpriz bir şekilde Osmanlıspor'la anlaştı.
KAP'a yapılan açıklama şöyle;

Trabzonspor Kulübü'nden Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan bildirimde, "Profesyonel futbolcumuz Uğur Demirok'un Osmanlıspor'a transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır" denildi.
Anlaşmaya göre, Osmanlıspor'un bordo-mavili kulübe, sözleşme fesih bedeli olarak toplam 1 milyon lira + KDV ödeyeceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Hamzaoğlu'nun gözdesiydi

Galatasaray alt yapısından yetişen Uğur Demirok, Akhisar Belediyespor'u çalıştırırken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun vazgeçemediği oyuncuların başında geliyordu. Başarılı teknik adamın, Uğur Demirok'u Galatasaray'a istediği biliniyordu.

Öte yandan Trabzonspor'un kadro dışı bırakıp kendilerine kulüp bulması istediği Fatih Atik, İshak Doğan ve Serdar Gürler'e henüz resmi bir teklif olmadığı belirtildi. Zeki Yavru'nun ise Kayserispor'la anlaşmak üzere olduğu vurgulandı.

Yazarlar