Ümit Avcı

Ümit Avcı

umit.avci@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Monaco karşısında son 2 dakikaya 5 sayı geride giren Galatasaray, bitime 3 saniye kala başladığı hücumda kazanmaya çok yaklaştı ancak Klobucar’ın turnikesi çemberden geçmeyince evinde ilk kez yenildi.

Eurocup A Grubu’ndaki temsilcimiz Galatasaray, 4. maçında Fransız Monaco’ya sahasında 86-85 yenildi, evinde ilk, toplamda 2. yenilgisini yaşadı.

Maça ilk çeyreğe 14 sayı sığdıran Harrison’ın sayılarıyla başladı Galatasaray, 10 dakikalık bölümü 25-22 önde kapadı. Harrison’ın 2 üçlük daha bularak 20 sayıya ulaştığı 12. dakikada 31-25 ile 6 farkı yakalayan temsilcimiz, Needham’ın arka arkaya üçlüklerine engel olamayınca, devre 41-41 tamamlandı. Konuk takım, Needham-Ouattara ikilisiyle öne geçip, son çeyreğe 65-62 galip girdi.

Haberin Devamı

Emir Gökalp’ın katkısıyla maça tutunan ve Klobucar ile 77-73 öne geçmeyi başaran Galatasaray, çok basit top kayıpları yapıp, Needham’ın inanılmaz üçlüklerine engel olamayınca bir kez daha geriye düştü. 1.40 kala 84-79 geride olan temsilcimiz, önce Webster’ın turnikesi, ardından Arapovic ile Klobucar’ın üçlükleriyle bitime 13 saniye kala öne geçti. Ancak Jones’un 3 saniye kala çok zor pozisyonda bulduğu turnikeyle geriye düştü temsilcimiz. Kalan sürede çok güzel hazırlanmış bir oyunla uygun pozisyonu buldu Galatasaray ama Klobucar’ın ters turnikesi çemberden geçmeyince, kazanan konuk takım oldu.