Tenis Ünlü isimler Kemer'de buluştu

Ünlü isimler Kemer'de buluştu

04.09.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gec Open 2018 Qualifying Challenge, Kemer Country Club’da düzenlendi. Organizasyon Fas, Kenya, Malezya, Nijerya, Umman, BAE, Suudi Arabistan, Bahreyn, Mısır, Katar, Hindistan ve Türkiye’den iş dünyasının ünlü isimlerini biraraya getirdi.

Ünlü isimler Kemerde buluştu

Gec Open 2018 Qualifying Challenge’ın Türkiye ayağı, 2 Eylül’de Kemer Country Club’da gerçekleşti.

Haberin Devamı

Demirören Şirketler Grubu’na ait Kemer Country Club’ın dünya standartlarındaki golf sahasında yapılan ve resmi handicap sahibi olan tüm oyuncuların katılımına açık olan turnuvada golfçülerin gün boyunca ortaya koyduğu mücadele nefesleri kesti.

Gelirler bağışlanacak

Geç Open Golf Turnuvası; Fas, Kenya, Malezya, Nijerya, Umman, BAE, Suudi Arabistan, Bahreyn, Mısır, Katar, Hindistan ve Türkiye’den iş dünyasının en iyilerini buluşturdu.

Büyük organizasyon önceki günkü törenle son bulurken Stableford Gross’ta Beyhan Goldman Benardete, Stableford Net’te Selen Neidl birinci olmayı başardı. Elde edilen gelirin uluslararası yardım kuruluşlarına bağışlandığı bu büyük organizasyonun finali aralık ayında Dubai’de gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Gençler korta çıktı

Tenis Federasyonu tarafından organize edilen Yaş Yaz Kupası 27-31 Ağustos tarihlerinde Kemer Country Club ev sahipliğinde gerçekleşti. Birbirinden yetenekli genç tenisçilerin çekişmeli mücadelesinin yaşandığı turnuvada sporcular 7 gün boyunca keyifli bir deneyim yaşadı.

Türkiye’nin farklı yerlerinden tenise gönül veren 12 yaş tüm TTF puantajına sahip 93 tenisçi bayanlar ve erkekler şeklinde iki ayrı kategoride 12 Yaş Yaz Kupası için yarıştı. Tenis Federasyonu puantajı açısından önemli olan turnuvada dereceye giren sporculara kupaları verildi.

TURNUVA SONUÇLARI

Stableford Net
1- Selen Neidi
2- Mert Bayır
3- Ferruh Şenkaya

Stableford Gross
1- Beyhan Goldman Benardete
2- Cem Pekkutlucan

Ladies Longest Drive: Beyhan Benardete
Men’s Longest Drive: Clauss Lassen
Ladies Nearest To The Pin: Çağla Metin
Men’s Nearest To The Pin: Mahmut Köylü

Ünlü isimler Kemerde buluştu