Magazin Ünlü spiker Emre Gönlüşen kansere yakalandığını açıkladı

Ünlü spiker Emre Gönlüşen kansere yakalandığını açıkladı

05.02.2019 - 10:16 | Son Güncellenme:

Yayıncı kuruluşta görev yapan Emre Gönlüşen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kanser hastalığına yakalandığını açıkladı. Tedavisinin olumlu şekilde devam ettiğini söyleyen Gönlüşen'e sosyal medyadan çok sayıda destek mesajı geldi.

Ünlü spiker Emre Gönlüşen kansere yakalandığını açıkladı

Yayıncı kuruluşta Süper Lig maçlarını anlatan maç spikeri Emre Gönlüşen, sosyal medya hesabından kanser hastalığına yakalandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Haberi 3 ay önce aldığını belirten Emre Gönlüşen, 4 Şubat Dünya Kanser Günü hashtagini kullanarak, "Bugün #4SubatDünyaKanserGünü yaklaşık 3 ay önce hasta olduğumu öğrendim, tedavi sürecim iyi bir şekilde devam ediyor ve bir kez daha anladım ki şu dünyada sağlıktan önemli hiçbir şey yok. Kimseyi üzmeye, kırmaya değmez hayat esprilerle daha güzel hatta benimkilerle bile" mesajını paylaştı.

Emre Gönlüşen'e sosyal medyadan çok sayıda destek mesajı geldi. Gönlüşen ekranlara kapanan NTV Spor ile adımını atmıştı...

Ünlü spiker Emre Gönlüşen kansere yakalandığını açıkladı

Emre Gönlüşen kimdir?

Emre Gönlüşen, 22 Ekim 1978 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Adana Şehir Tiyatrosu Konservatuvarı'nda iki sene kadar diksiyon eğitimi alan Emre Gönlüşen, taraftarı olduğu Adanaspor maçlarını seslendirme ümidiyle, bölgesel yayıncı kuruluşun kapısını çalmıştır.

Haberin Devamı

Onay aldıktan sonra her gün seslendirme için kanalın yolunu tutan Emre Gönlüşen, böylece televizyon dünyasının içine girmiştir. Bir süre sonra kanalda tam zamanlı işe giren Emre Gönlüşen, kurgu, montaj, haber spikerliği ve müzik-komedi gibi çeşitli programlar yapmıştır.