Voleybol Vakıfbank Başkanı Demren gururlu ve mutlu

Vakıfbank Başkanı Demren gururlu ve mutlu

08.05.2018 - 12:10 | Son Güncellenme:

Vakıfbank Kulübü Başkanı Osman Demren, "Bu kupayı tekrar ülkemize getirdiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Vakıfbank Başkanı Demren gururlu ve mutlu

Romanya’da düzenlenen CEV Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Final-Four'da mutlu sona ulaşarak 4. kez Avrupa’nın en büyük kupasını kazanan VakıfBank, gazetecilerle bir araya geldi. Kulüp Başkanı Osman Demren, kupayı bir kez daha Türkiye'ye getirdikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, kariyerini sonlandıran Gözde Kırdar için ise, "Böyle sporcular milyonda bir yetişiyor" dedi.

Haberin Devamı

Romanya’nın başkenti Bükreş'te düzenlenen CEV Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Final-Four’unda şampiyonluğa uzanarak toplamda 4, üst üste ise 2. kez Avrupa’nın en büyüğü olan VakıfBank, bu sezon kazandığı 4 kupayla birlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi. VakıfBank Spor Sarayı’nda gerçekleşen toplantıda Başkan Osman Demren, Antrenör Giovanni Guidetti, takım menajeri Pelin Yüce Falay ve voleybolcular hazır bulundu. Romanya’daki Final-Four’da yaşananların anlatıldığı kısa bir filmin ardından Başkan Osman Demren, açıklamalarda bulundu.

“3 yılda Avrupa’da sadece 1 maç kaybettik”

Bu kadar başarılı olunca konuşmanın kolay olduğunu söyleyen Osman Demren, “Bu başarıyı sağlamaktan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Bu kupayı yine getirdiğimiz için çok mutluyuz. Bizlere dualarıyla katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Biz başarıya ve yapabileceğimize inanıyoruz. Bunu her zaman söylüyoruz. Biz takımımıza her zaman takımımızdan daha çok güveniyoruz. Avrupa Kupaları’nda tek maç kaybettik 3 yıllık periyotta. Yoksa üst üste 3 şampiyonluğumuz olacaktı. Bu başarıdan dolayı bütün oyuncularımıza, teknik ekibimize çok teşekkür ediyoruz. Yöneticiden çayımızı hazırlayan arkadaşa kadar herkes işini çok iyi yaptığı için başarı geliyor. Federasyonumuza da teşekkür ederim. Bu şampiyonalarda her zaman yanımızda oluyorlar. Finallerde dostları görmek mücadelemizi artırmamızı sağlıyor. Oyuncularımız sahada son ana kadar mücadeleyi bırakmadı. Hepsinin eline sağlık. Böyle bir enerji patlaması olunca kazanmak kaçınılmaz oluyor” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

“Gözde gibi oyuncular milyonda bir yetişiyor”

VakıfBank’ın istikrarlı şekilde devam etmesini istediğini söyleyen Demren, “Spor okullarındaki mantaliteyi de değiştireceğiz. Bundan sonraki süreçteki ısrarımız istikrar ve kalitede ısrar etmeye devam edeceğiz. Kaptanımız voleybol kariyerini sonlandırma kararı verdi. Önce bir dinlenip çocuk sahibi olsun, sonraki süreçte konuşacağız kendisiyle. Sporcu kolay yetişmiyor. Böyle sporcular milyonda bir yetişiyor. Henüz konuşmadık kendisiyle ama arzu ettiği şekilde bir program yapacağız. Türk spor tarihinin en büyük sporcularından birisi emekli oluyor. Bu aile içinde olduğu için tekrar kendisine teşekkür ediyoruz. Gözde’nin dışında eski oyuncularımız Seda ve Neslihan da emekli oldu. Her ikisi de geçmişte VakıfBank’a hizmet eden arkadaşlarımız. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de başarılı ve güzel bir yaşam diliyoruz kendilerine ve voleybolun içinde olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Açıklamaların ardından Gözde’ye 20 yılını doldurduğu için genel müdürlük tarafından bir hediye verilirken, ardından hatıra fotoğrafları çekildi. Oyuncular fotoğrafların ardından tek tek sezonun özetiyle ilgili açıklamalar yaparken, Gözde’nin vedası nedeniyle voleybolcular duygusal anlar yaşadı.