Fenerbahçe Van Persie o karede neden yoktu?

Van Persie o karede neden yoktu?

22.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gençlerbirliği galibiyeti sonrası futbolcular İstanbul’a varıp uçaktan indikten sonra sosyal medya hesaplarından takım halinde galibiyet pozu paylaştılar.

Van Persie o karede neden yoktu

Gençlerbirliği galibiyeti sonrası futbolcular İstanbul’a varıp uçaktan indikten sonra sosyal medya hesaplarından takım halinde galibiyet pozu paylaştılar. Bu pozdan sonra gündem yine Van Persie oldu. Çünkü sarı-lacivertli futbolcu bu karede yoktu.

Haberin Devamı

Son 10 dakika oyuna girdiği için morali bozuk olan Hollandalı futbolcu dönüş uçağının ön tarafındaydı. A takımın büyük bölümü ise arka taraftaydı. Uçak İstanbul’a indiğinde Van Persie yakın olan kapıya yöneldi. Ön kapıda bekleyen büyük otobüse bindi. Arka kapıya yanaşan servis otobüsü ise daha küçüktü. Yer problemi de söz konusuydu. Bu sebeple Hollandalı futbolcu takımdan ayrı otobüse bindi. Van Persie’nin yanı sıra ön bölümde seyahat eden Hasan Ali de yine takımdan ayrı gitti.

Uyarı geldi, koşarak çıktı

Geçen hafta oynanan Başakşehir maçında oyundan ağır adımlarla çıkan Fernandao, son Gençlerbirliği maçında koşarak kenara geldi. Brezilyalı futbolcu her ne kadar daha sonra “Dizim ağrıyor” açıklaması yapsa da temel gerekçe oyundan alınmasına gösterdiği tepkiydi. Ancak bu durum teknik heyetin yanısıra sarı lacivertli futbolcuların da tepkisini çekti.

Haberin Devamı

Başakşehir maçı sonrası takım arkadaşları Brezilyalı golcüye “Maç 0-0, gole ihtiyacımız var. Sen ağır ağır çıkıyorsun. Zaman bizim aleyhimize işledi” diyerek tepki verdiler, bir daha benzer bir durumun yaşanmamasını istediler. Brezilyalı da bu uyarıları dikkate alarak Gençlerbirliği maçında koşarak oyundan çıktı.