Beşiktaş Ve İsmail Köybaşı imzalıyor

Ve İsmail Köybaşı imzalıyor

12.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gökhan Gönül'ü Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe, rövanşı milli futbolcu İsmail Köybaşı ile almaya hazırlanıyor.

Ve İsmail Köybaşı imzalıyor

SENAD OK

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kulüp, Beşiktaş’ın yollarını ayırdığını açıkladığı tecrübeli futbolcunun menajeri Batur Altıparmak ile bugün biraraya gelecek. Bonservisi elinde olan İsmail Köybaşı’nın yapılacak görüşme sonrası resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Gökhan Gönül’ü ezeli rakibi Beşiktaş’a kaptıran Fenerbahçe, siyah-beyazlı kulübün dün yollarını ayırdığını açıkladığı İsmail Köybaşı ile rövanşı almaya hazırlanıyor.

Milli futbolcunun mesajeri Batur Altıparmak bugün sarı-lacivertli yöneticilerle biraraya gelecek ve mali konular masaya yatırılacak. Anlaşılma sağlanması halinde ise tecrübeli oyuncu Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayacak.

Bu arada İsmail Köybaşı’nın durumu ve transferi ile ilgili son birkaç günde oldukça sıcak saatler yaşandı. Beşiktaş ile prensip anlaşmasına varmasına rağmen bir türlü imza atmayan başarılı sol bek için Fenerbahçe devreye girdi.

Haberin Devamı

Tecrübeli futbolcu, Beşiktaş yönetiminin Kolarov başta olmak üzere yeni sol bek arayışından son dönemde oldukça rahatsızdı. Hem imzaların atılmaması hem de bu durumun ortaya çıkmasının ardından sarı- lacivertli yönetim ile futbolcu arasında temas kuruldu.

İsmail Köybaşı’nın siyah- beyazlı kulüple anlaşamaması durumunda sarı lacivertliler, futbolcuya talip olduğunu ifade etti. Ardından Köybaşı da bu durumu değerlendirdi ve Beşiktaş ile devam etmeme kararı aldı. Devamında dün siyah - beyazlı yönetim yolların ayrıldığına dair yaptığı resmi açıklama geldi.

Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe Yönetimi ile futbolcunun menajeri Batur Altıparmak bugün biraraya gelecek. Sarı-lacivertli yönetimin başarılı sol beke Gökhan Gönül’e verilen 1.7 milyon euroyu önereceği öğrenilirken bonservisi elinde bulunan futbolcunun yapılacak görüşme sonrası resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

MİLLİYET, Fenerbahçe’nin İsmail Köybaşı için devreye girdiğini önceki gün okuyucularına duyurmuştu.

Yazarlar