Fenerbahçe Veda zamanı!

Veda zamanı!

06.01.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de Robin Van Persie, eski takımı Feyenoord’a dönme hazırlığı yapıyor. Hollandalı yıldızın sözleşmesini feshedip, Rotterdam kulübüne imza atması bekleniyor.

Veda zamanı

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de kadrodaki en önemli sıkıntılardan biri olan Robin Van Persie konusu adım adım çözüme yaklaşıyor. Kadro dışı bırakılan ve Antalya kampına götürülmeyen Van Persie için Feyenoord adı artık ağırlık kazandı.

Tecrübeli forvet için veda zamanı da artık iyice yaklaştı. Eski kulübü Feyenoord’a dönme hazırlığı yapan 34 yaşındaki forvetin gelecek hafta sözleşmesini fesh edip, Hollanda’ya gideceği belirtildi. Dünyaca ünlü yıldızın menajeri Kees Vos, Fenerbahçe yönetimi ile bir görüşme yapıp, sözleşmeyi karşılıklı olarak feshetmeye hazırlanıyor.

Heyecan yarattı

Bedelsiz bir şekilde Feyenoord’a katılacak olan Van Persie, Hollanda’da da heyecan yarattı. Feyenoord hocası Giovanni Van Bronckhorst’un bir an önce tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Haberin Devamı

AD Gazetesi, Van Bronckhorst’un Van Persie’yi hızlı bir şekilde takımında görmek istediği ve haber beklediği ifade edildi. Öte yandan, Van Persie’nin, fizik ve sağlık anlamında bir probleminin olmadığı, direkt takıma katılacağı kaydedildi. Van Persie’nin Feyenoord’a dönüşü de ‘Yeni Kuyt’ yorumlarına neden oldu. Tecrübeli futbolcunun Kuyt’ın yaptığı ağabeylik görevini üstleneceği vurgulandı.

Cor Pot’tan övgü

Fenerbahçe’de geçen sezon Robin Van Persie ile beraber çalışan Cor Pot, Hollanda basınına özel açıklamalar yaptı. Van Persie’ye övgülerde bulunan Pot, Feyenoord’da iyi işler yapabileceğini söyledi.
Tecrübeli teknik adam, “Fiziki olarak hazır ve iyi bir Van Persie her zaman iş yapabilir. Şüphesiz, iyi bir Van Persie, Feyenoord’a değer katar” ifadelerini kullandı. Karakter olarak da Van Persie’yi beğendiğini aktaran Cor Pot, “Eğer Feyenoord kullanabilirse çok gol atar. Robin Van Persie gerçek bir profesyonel. Eğer iyi durumdaysa, diğer takım arkadaşlarını da geliştirir” dedi.