Galatasaray Veli'den G.Saray'a taş!

Veli'den G.Saray'a taş!

17.08.2012 - 10:23 | Son Güncellenme:

Avusturya Milli Takımı forması giyen ve ülkemize de 1 gol atan Beşiktaşlı oyuncu “G.Saray’ın performansını merak ediyorum. Hazırlık maçlarında 10 gol atsan ne olur. Önemli olan lig. Başlasın neyin ne olacağını göreceğiz” dedi

Veliden G.Saraya taş

Beşiktaş’ta geçen sezon takımın değişmezleri arasındaydı Veli Kavlak... İlk etapta futbolundan çok çalışkanlığı, çabası ve her yere koşturmasıyla beğenildi, göze girdi. Sonrasında da sakat ve cezalı olmadığımüddetçe ilk 11’deydi. Önceki gün Avusturya Milli Takımı formasıyla bize karşı oynadı, güzel bir gol de attı. Maç sonrası soluğu Avusturya’da yaşayan ailesinin yanında alan Veli, yeni sezonu, rakiplerini, yeni transferleri değerlendirdi. İşte Veli Kavlak’ın konu konu sözleri...

GOLÜ İÇİN NE DEDİ? TUHAF BİR DUYGU

Haberin Devamı

“Avusturya’nın Türkiye’yi yenmesi kimseyi aldatmasın. Türkiye çok iyi bir takım. Dünya Kupası’na katılacağına inanıyorum. Hamit ve Emre gibi çok tecrübeli isimler var. Golüm güzeldi ama tuhaf duygular oluştu.”

DERBİ YORUMU G.SARAY’I YENEBİLİRİZ

Galatasaray bu sezon kaliteli ve geniş bir kadro kurdu. Açıkcası ben de onların ligde ne yapacağını merak ediyorum. Şu ana kadar iyi gittiler. Ancak hazırlık maçlarında istersen 10 gol at bu lige yansımazsa değeri yok. Orda her şey farklı. Biz de lig başlayınca neyin ne olacağını göreceğiz. Önemli olan takım uyumu. Ligin atmosferi çok farklı. İkinci hafta bize gelecekler. Burada hem biz hemde onlar güçlerini sınayacak. Biz takımgücünü sahaya yansıtırsak onları yeneriz. Yeni isimler o kadar önemli değil.”

Haberin Devamı

FERNANDES’E BAKIŞI HİÇ SOĞUK BİRİ DEĞİL

“Fernandes çok yetenekli. Bir orta saha için çok gerekli. Kafasını sahaya verdiği zaman neler yaptığını biliyoruz. Dışarıdan belki soğuk görünüyorz ama öyle değil, içi çocuk gibi. Kendisiyle iyi görüşüyoruz. Bana ‘Ben işimi sahada yaparım. Dış görünümüm kimseyi ilgilendirmemeli’ diyor. Bir bakıma da haklı.”

OLCAY ŞAHAN GÖRÜŞÜ 10 NUMARALI FUTBOLCU

“Bu sene farklı bir takımız. Daha çok gençlerin ağırlıklı olduğu bir ekip. Olcay’ı çok beğeniyorum. Ortanın her yerinde oynayabiliyor. Esas bölgesi forvet arkası yani 10 numara denen bölge. Burada çok daha iyi oynuyor. Ayrıca Oğuzhan da inanılmaz özelliklere sahip.”

MİLLİ TAKIM SEÇİMİ ABDULLAH HOCA OLSAYDI...

Veli Kavlak ile yaptığımız görüşme de babası Eşref Kavlak da vardı. Babası oğlunun Türk Milli Takımı’nda oynamamasından dolayı içinin buruk olduğunu söyledi. Baba Kavlak “Keşke Abdullah hoca daha önce gelseydi. O zaman belki Veli’yi çağırırdı. Her milli marş çaldığında kalbimde bir şeyler sökülüyor” dedi.

(Habertürk)

Yazarlar