Trabzonspor Videolu transfer dönemi

Videolu transfer dönemi

18.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Yönetimi transfer görüşmelerinde oyuncuları ikna etmek için bordo-mavili takım, stat, tesisler ve şehri tanıtan özel bir video hazırlattı.

Videolu transfer dönemi

Transfer çalışmalarına erken başlayan Trabzonspor Yönetimi’nin gelecek sezon için kadroda düşünülen futbolcuların karar vermesini kolaylaştırmak için özel bir video hazırlattığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

50. kuruluş yılında şampiyonluğu hedefleyen ve doğrultuda çok güçlü bir kadro oluşturmak isteyen bordo-mavililer, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın istediği oyuncularla görüşmelere şimdiden başladı. Yöneticilerin kadroda düşünülen oyuncuları ikna etmek üzere bordo-mavili takım, tesisler, stat, taraftarlar ve şehri tanıtan özel bir görsel hazırlattığı belirlendi. Bu videonun yapılacak görüşmeler sırasında oyunculara izletileceği aktarıldı.

Bu arada Finansal Fair Play kriterleri kapsamında UEFA’nın gözetimi altında bulunan Trabzonspor’da yapılacak transfer çalışmalarında takımdan ayrılacak oyuncular belirleyici olacak. Kardosunu 4-5 oyuncuyla güçlendirmek isteyen Karadeniz ekibinin aynı sayıda futbolcuyla yollarını ayırması bekleniyor.

Haberin Devamı

Öte yandan Trabzonspor’da Divan Genel Kurulu’nun cumartesi günü saat 13.30 Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi’nde toplanacağı açıklandı.

Yanal’ın gözü puan rekorunda

Trabzonspor kalan 3 maçını kazanması halinde puanını 58’e çıkararak Ersun Yanal yönetiminde en fazla puan topladığı sezon sonunu yaşayacak. Bordo-mavili kulüpte 3. dönemini geçiren Yanal, 2008-2009 sezonunda 29. haftaya kadar takımı çalıştırmıştı. 2014-15 sezonunda 25 hafta görev yapan ve 57 puan elde eden Ersun Yanal bu sezon ise 31 haftada 49 puan topladı. Deneyimli hoca son 3 haftada Başakşehir, Fenerbahçe (D) ve Bursaspor’la oynayacakları maçların tamamını kazanmaları halinde 58 puanla kendi rekorunu kıracak.