Skorer Volkan Demirel: İstedikleri kadar transfer yapsınlar...

Volkan Demirel: İstedikleri kadar transfer yapsınlar...

01.02.2011 - 14:49 | Son Güncellenme:

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, kulüp dergisinin şubat sayısına çarpıcı açıklamalar yaptı

Volkan Demirel: İstedikleri kadar transfer yapsınlar...

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, ligdeki diğer takımların transfer yapmalarına rağmen Fenerbahçe’nin seviyesine ulaşmasının zor olduğunu iddia etti.

Fenerbahçe Dergisi’nin şubat sayısının tanıtımı, kulübün internet sitesinde yayınlandı.

Dergide röportajı yer alan Volkan, "Çeşitli takımlar istedikleri kadar transfer yapsın yine de bizim takımımızın seviyesine ulaşmaları zor. Tek dezavantajımız bu kalite ve tecrübeyi yeteri kadar sahaya yansıtamamak ki bunu da ikinci yarı çözeceğiz. Bunu da bireysellikten çıkıp takım olma yoluna girdiğimiz için başaracağız" dedi.

Kapanmayacak bir fark olmadığının altını çizen Volkan, "İkinci yarı her şeyin çok daha iyi gitmesi gerektiğinin bilincindeyiz. Maçlara asılıp bu kez biz fark atacağız" ifadesini kullandı.

"...O SAHAYI TERK ETMEMİZ GEREKİYOR"

Haberin Devamı

Futbol takımında 9. sezonunu geçiren Volkan, Türk futbolunun artık kavganın olmaması gereken bir lig kalitesini işaret ettiğini belirterek, "Bizlerin artık yenildiysek de diğer tarafı tebrik ederek o sahayı terk etmemiz gerekiyor" dedi.

Volkan, uygulanan cezaların olası bir şiddet ortamını yok edici nitelik taşıması gerektiğine dikkati çekerek, "Türk futbolu artık kavganın olmaması gereken bir lig kalitesini işaret ediyor. Kötü niyetli insanlar her yerde ancak bu kimselerin etkisini kendi aramızdaki dayanışma ile yok etmemiz gerekiyor" görüşene yer verdi.

"YILDIRIM, BÜYÜK PROJELERE İMZA ATTI"

Volkan, kulüp başkanı Aziz Yıldırım’ın sporcular, taraftarlar, medya ve kulüp ilişkilerinde örnek alınması gereken niteliklere sahip olduğunu söyledi.

Yıldırım’ın herkesin aklına gelmeyen büyük projelere imza attığını belirterek, Başkan’ın futbolda sendikalaşma fikrini hatırlatan Fenerbahçeli kaleci, "Kendisi gerek sporcuyla, gerek taraftarla, gerek basınla ve de kulüp ilişkilerinde örnek alınması gereken niteliklere sahip, lider vasfı olan bir insan. Onun önderlikleri doğrultusunda futbolda sendikalaşma olması ve böyle bir kurum açılmasının bizler adına futboldan sonrası için büyük önemi var.

Futbolcunun hayatı 35 yaşından sonra değişik bir yola gidiyor. Böyle bir sendikalaşma olması futbolcuların profesyonel spor hayatlarından sonraki yaşamlarına destek olacak olan bir şey" dedi.

Evliliğiyle ilgili soruları da yanıtlayan Fenerbahçeli futbolcu, eşi Zeynep Kübra’ya evlenme baskısını kendisinin yaptığını, romantik teklif baskısını da eşinin yaptığını ifade ederek, evlilik teklifini şöyle anlattı: "Bir gün Fethiye’de dalıyorduk. Her ne kadar ben iyi bir dalgıç olamasam da... O zaman da nişanlıydık aslında. Ben denizden bir midye kabuğu bulup yüzüğü de o midyenin içine koymuştum. Denizin dibinde midye kabuğunu Zeynep’e gösterip ellerimle ev işareti falan yapmaya çalıştım ama durum çok komik bir hal aldı.

Romantik ve komedi tadında bir evlenme teklifi oldu neticesinde. Teklifin alası oldu bence."

Yazarlar