Fenerbahçe Volkan Demirel: Kalmak istiyorum!

Volkan Demirel: Kalmak istiyorum!

03.06.2019 - 09:10 | Son Güncellenme:

Yeni sezona yeni bir kadro yapılanmasıyla girecek olan Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in geleceği belirsizliğini koruyor. Takımda kalmak istediğini belirten tecrübeli eldiven Fenerbahçelilik benim yaşam tarzım. Henüz 4. yıldızı göğsümüze takamadık. Ben sarı-lacivertli formaya hizmetimi henüz tamamlamadığımı düşünüyorum. Kalmak istiyorum" dedi.

Volkan Demirel: Kalmak istiyorum

Sezonu istediği noktada tamamlayamayan Fenerbahçe'de yaprak dökümü sürüyor. Süper Lig'de bu sezon tam bir kabus yaşayan Fenerbahçe, gelecek sezon taraftarlarına şampiyonluk hediye etmek istiyor.

Haberin Devamı

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren sarı-lacivertlilerde birçok isimle yollar ayrılarak yeni sezona yepyeni bir kadroyla girelecek. Ayew, Soldado, Valbuena ve Roman Neustaedter gibi isimlerle yollarını ayıran Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in geleceği de tartışılıyor.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren 37 yaşındaki tecrübeli kaleci Volkan Demirel, sarı-lacivertli takımda 1 yıl daha forma giymek istiyor. Fenerbaçe'nin 37 yaşındaki Kaptanı Volkan Demirel'in takımdaki geleceği henüz netlik kazanmış değil.

Bu sezon sarı-laciverli takımla sözleşmesi sona eren Volkan Demirel'in yönetimden teklif beklediği öğrenildi. Takımdaki futbolculara ağabeylik yapan tecrübeli eldiven, 1 yıl daha Fenerbahçe'de kalmak ve şampiyonluk kazanmak istiyor.

Haberin Devamı

EMRE BELÖZOĞLU DA DÖNÜYOR

Tarihinin en kötü sezonu geçiren Fenerbahçe ise gelecek sezon için tamamen şampiyonluğa odaklanmış durumda. Bu nedenle kadroda tecrübeli isimler bulundurmak isteyen sarı-lacivertlilerin ilk transferi Emre Belözoğlu olacak.Volkan Demirel de Emre Belözoğlu'nun gelmesiyle mutlu sona ulaşabileceklerine inanıyor.

4. YILDIZI TAKMAK İSTİYORUM

Yakın çevresine konuşan Volkan "Fenerbahçelilik benim yaşam tarzım. Henüz 4. yıldızı göğsümüze takamadık. Ben sarı-lacivertli formaya hizmetimi henüz tamamlamadığımı düşünüyorum. Bu nedenle 1 yıl daha kalıp, başarıda pay sahibi olmak istiyorum" dediği öğrenildi. (Fotomaç)

Yazarlar