Fenerbahçe Volkan ile bir yıl daha

Volkan ile bir yıl daha

03.07.2019 - 00:48 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli yönetim, tecrübeli eldivenin sözleşmesini bir yıl daha uzatmayı düşünüyor. Sezon sonunda ise Emre Belözoğlu ile birlikte Volkan Demirel’e jübile yapılması planlanıyor.

Volkan ile bir yıl daha

Fenerbahçe’de sözleşmesi biten isimlerden Volkan Demirel konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 38 yaşındaki kaleciyle sarı-lacivertliler arasındaki görüşmelerde sona gelindiği ve anlaşmanın yakın olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

2002 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen 16 senedir takımın kalesini koruyan Volkan için sarı-lacivertli yönetim son bir anlaşma daha imzalamak istiyor.

Bu sezon, Emre Belözoğlu ile beraber Volkan Demirel’i kadroda düşünen Ersun Yanal da tecrübeli eldivene ihtiyacı olduğunu kaydediyor.

Buffon hayali

Fenerbahçe yönetimi de sezon sonunda Emre ile birlikte Volkan’a özel bir jübile yapmayı planlıyor. Ancak Volkan Demirel’in kafasında 40 yaşına kadar oynamak duruyor. Gianluigi Buffon örneğinden de yola çıkan deneyimli kaleci, fiziksel olarak da kendini iyi hissettiğini ve en az 2-3 yıl daha oynayabileceğini düşünüyor.

Şu anda tek amacının Fenerbahçe’de kalıp, yeni bir şampiyonluk yaşamak olduğunu aktaran Volkan Demirel, kulübünün her türlü kararına da saygı duyacağını ifade ediyor.

Yazarlar