Trabzonspor Walter ikiye katlayacak!

Walter ikiye katlayacak!

13.06.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Nice ile olan sözleşmesi bu ay sonunda bitecek olan Fransız oyuncuya 750 bin euro önerildi. Eski kulübünden 375 bin euro alan 24 yaşındaki futbolcunun gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Walter ikiye katlayacak

Sezonu iyi bir noktada tamamlayan ve gelecek yıl hem lig hem de Avrupa’da başarı kovalamayı amaçlayan Trabzonspor, Remi Walter’a cazip bir teklif sundu ve bekleyişe geçti.

Haberin Devamı

UEFA Finansal Fair Play kuralları gereğince kısıtlı bir transfer yapabilecek olan bordo-mavililer, özellikle sözleşmesi sona eren futbolcularla temaslarını sıklaştırmıştı. Geçen sezonu Troyes’da kiralık geçiren ve Nice ile sözleşmesi sona eren merkez orta saha için çalışan Karadeniz ekibi, 24 yaşındaki Fransız futbolcuyla temaslarını sıklaştırdı. Fransa’da yıllık 375 bin euroya oynayan genç oyuncuyu ikna etmek isteyen Trabzonspor, bonservis bedeli ödemeyeceği için Water’e 750 bin euro önerdi. Bir önceki yıla göre maaşı iki kat artacak olan futbolcunun ön libero ve sol kanatta oynayabilir olması da bordo-mavililer için cazip geldi.

Remi Walter’in de Türkiye’den gelen bu transfer teklifine sıcak baktığı, UEFA Avrupa Ligi’nde de şans bulabilecek olmasının Trabzonspor’u daha cazip kıldığı dile getirildi.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarında diğer mevkilerde de yoğunlaşan Trabzonspor’un, Estudiantes ile sözleşmesi biten stoper Campi için de bekleyişte olduğu ifade edildi. Marcao’nun Galatasaray’a gelmesiyle Chaves’e kiralanan Arjantinli futbolcu 16 karşılaşmada 2 gol attı.