Galatasaray Wenger: "Fatih Terim'i seviyorum, Prandelli..."

Wenger: "Fatih Terim'i seviyorum, Prandelli..."

02.10.2014 - 23:58 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray'ı 4-1 yenen Arsenal'de Arsene Wenger, Galatasaray'ı bu sonucun ardından zor bir duruma soktuklarını açıkladı. Tecrübeli hoca Fatih Terim ve Prandelli'yi kıyasladı.

Wenger: Fatih Terimi seviyorum, Prandelli...

İşte Arsene Wenger'in açıklamaları;

Haberin Devamı

Kesinlikle böyle olacağını düşünmedik ve zor bir maç oldu. Biz çok hızlı ve organize oynadık. Welbeck harika oynadı ve 4-1'den sonra çok zor oldu 10 kiş oynamak. Galatasaray'a karşı değil. Agrasif oynadılar bize göre...

"Benden önce Ferguson vardı"

İstanbul'daki maç zor olacak. 3 puan istiyorduk ve 4 gol atarak bunu başardık. Galatasaray'ı zor bir duruma soktuk. İngiltere'de de çok yaşanan bir olay değil. Benden önce Ferguson vardı 26 yıl çalıştırdı ondan sonra 18 yılla ben geliyorum... İngiltere'de 11 ay bir menajerin ortalaması ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Arsenal'i ne zaman bırakacak!

Bir 18 yıl daha olmayacak. 3 yılı daha tamamlamaya çalışacağım ondan sonrasına bakacağız.

Haberin Devamı

Fatih Terim ve Prandelli'yi kıyasladı!

Bir gazetecinin Prandelli ve Terim'in takımları arasındaki farkı sorması üzerine yanıt veren Wenger, "Melo'nun kırmızı olma ihtimali vardı İlk düşüncem Melo'nun kırmızı kart görmesi gerektiğiydi. Onu sıkı tutmak için çıkarmak zorunda kaldım. Oyuncularım oyundan çıktıkları zaman memnun olmazlar. Fatih Terim'i severim. İyi arkadaşlıklarımız oldu. Şimdi de Türkiye için iyi şeyler yapıyor. İki takımı birbiriyle eşleştirmek kolay değil. Takımı öğrenmesi lazım"

Yazarlar