Galatasaray ‘Wesley çok olgunlaştı’

‘Wesley çok olgunlaştı’

08.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yolanthe Cabau eşi Sneijder’e övgü yağdırdı, “Wesley son birkaç yılda çok olgunlaştı. Çok sakin ve tatlı bir adam. Fakat bazen, ‘patron benim’ demeyi de seviyor” ifadelerini kullandı

‘Wesley çok olgunlaştı’

Wesley Sneijder’in oyuncu eşi Yolanthe Cabau, GSTV’de ekrana gelen, “Serem’in Günlüğü” programına katıldı, birçok konuda birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Tekne ile boğaz turuna çıkarılan Cabau, Sneijder’in bilinmeyen yönlerini anlatırken, İstanbul günlerini de değerlendirdi.

Haberin Devamı

İşte Yolanthe Cabau’nun sözleri:

* İstanbul’un boğaz manzarasını çok seviyorum. Bence dünyada bu manzarayı sevmeyecek insan yoktur. 24 saat canlı bir köprü.
* Wesley normalde bir dili 5-6 haftada öğrenir. İspanyolca, İtalyanca, Almanca ve İngilizce biliyor. Türkçe’yi de çabuk öğreneceğini söylüyordu, ama şimdi biraz zaman alacağını düşünüyor. Öğrenmek için çaba harcıyor.
* Boğaz Köprüsü dün akşam sarı-kırmızıydı. Wesley bana dönüp, ‘Bak köprü bizim için Galatasaray köprüsü olmuş’ dedi. Yeni evimizde romantik bir şekilde ilk akşam yemeğimizi yedik.
* Wesley trafikten fazla etkilenmiyor, çünkü arabada playstation oynuyor, gazete okuyor, film izliyor! Yorulmaması ve sakin kalması için bir şoförü var. Enerjisini trafikte harcamaması lazım.
* Wesley bana göre son birkaç yılda çok olgunlaştı. Ama bazen maçolaşabiliyor ve evde ikimiz olduğumuz zaman ‘Patron benim’ demeyi seviyor. O gerçekten çok tatlı bir adam ve herkes için çok büyük bir kalbi var. Tabii sahadayken bazen sinirlenebiliyor, sonra da sakinleşiyor.
* Evlenmeden önce kıskançtı, şimdi sakin. Kendi kendine, ‘O benim karım ve 2-3 hafta çalışmak zorunda olsa bile evimize gelecek’ diyor. O benim kalbim, aşkım ve eşim. Evlendikten sonra her şey değişti diyebilirim. O çok tatlı bir adam, tam bir centilmen.
* Onun bir oğlu var. Benim de üvey oğlum. Onu da çok seviyorum.
* Türk yapımcılardan teklifler var, son zamanlarda bir şeyler oluyor ama şu an bir şey söyleyemem. İşimi Wesley’e sormam, ama konuşuruz. Onun düşüncelerini öğrenmek isterim.
* Anne olmayı çok istiyorum. Wesley de bir çocuğumuzun olmasını çok istiyor. Her şey yerine oturduğunda bir bebeğimiz olacaktır diye düşünüyorum.

Yazarlar