Galatasaray Yalman mı, Yarsuvat mı?

Yalman mı, Yarsuvat mı?

03.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da, Duygun Yarsuvat son gün sürprizi yaptı, yeni başkan ve yönetimin seçileceği 25 Ekim’deki olağanüstü kongrede aday olduğunu açıklayarak, Alp Yalman’ın karşısına çıktı.

Yalman mı, Yarsuvat mı

Galatasaray Kulübü’nde 18-25 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da Alp Yalman ile Duygun Yarsuvat başkanlık için yarışacak.

Yalman’ın kongreye tek aday olarak girmesi beklenirken, Başkan Ünal Aysal ile eski başkanlardan Faruk Süren’in desteğini arkasına alan eski Divan Başkanı Yarsuvat da yarışa katıldı. Yalman ve Yarsuvat listelerini oluşturarak Divan Başkanlığı’na teslim etti.

Divan Başkanı İrfan Aktar, genel kurulda Alp Yalman ile Duygun Yarsuvat’ın başkan adayı olduğunu bildirdi. Aktar, “İki değerli Galatasaraylı, başkan adayı olarak müracaat etti. Listeleri teslim aldık” dedi. 25 Ekim’deki kongrede 6 bin 736 genel kurul üyesinin oy kullanabileceği de bildirildi.

Yalman’ın listesi: Taner Aşkın, Nasuhi Sezgin, Işın Çelebi, Levent Nazifoğlu, Mehmet Dedeoğlu, Alper Narman, Aydın Yardım, Abdullah Kavukçu, Dikran Gülmezgil, Erdal Aslan. Yedekler: Mehmet Altıoklar, Levent Karadeniz, Can Natan, Erdem Keçeci, Erol Türk. Yarsuvat’ın listesi: Hamdi Yasaman, Dursun Özbek, Mehmet İpekdokuyan, Can Topsakal, Abdurrahim Albayrak, Tunç Akan, Ebru Köksal, Mete İkiz, İsmail Sarıkaya, Cem Kınay. Yedekler: Arda Üçer, Ural Aküzüm, Ali Yüce, Ceyda Gürcan, Murat Akay.