Trabzonspor Yanal'dan Erkan Zengin açıklaması

Yanal'dan Erkan Zengin açıklaması

01.01.2015 - 23:04 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda 2-0 kazandıkları Manisaspor maçının ardından, "Oyundan çok puan almamız önemliydi" dedi.

Yanaldan Erkan Zengin açıklaması

Ersun Yanal Manisaspor galibiyetini değerlendirirken, "Gruptan çıkmak için 3 puan büyük bir avantaj sağlayacaktı. Bu avantajı sağlamaış olduk. Bundan sonra alacağımız bır galibiyet bizi gruptan çıkaracak. Bizim için stratejik önemi olan bir maçtı. 2015'in ilk maçı olması da ayrı bir öneme sahip.
Eksiklerimizi çok fazlasıyla gördüğümüz bir maç oldu. Şimdi Pazartesi günü oynayacağımız bir lig maçı var. Onu da galibiyetle kapatıp önümüze bakmak istiyoruz. Şu an için oyuncuların performanslarını kritize etmek zor. En azından 2. döneme başlayacak bu takımın daha farklı bir karakter ortaya koyması lazım" dedi.

Haberin Devamı

ERKAN ZENGİN KONUSU

Transferin flaş ismi Erkan Zengin konusunda da açıklamalar yapan Yanal, "Gündeminiz de mi? " sorusuna, "Transfer yapaccağmız oyuncuların ismini kamuoyuyla paylaşacak durumda değiliz. Önce kendi kulübüyle olan sorunları halletmesi lazım. Erkan kaliteli ve iyi, her takımın fayda sağlayacağı bir oyuncu. Pazartesi maçımızı oynadıktan sonra hedeflerimizi açıklayıp oyuncularla ilgili düşüncelerimizi paylaşırız" demekle yetindi.

İYİ OYNARKEN GOL YEDİK

Manisaspor’da Trabzonspor maçı sonrası Teknik Direktör Taner Taşkın’ın yerine basın toplantısına katılan Dilaver Mutlu, iyi oynadıkları anlarda gol yemelerinden dert yandı. Mutlu, "Maça iyi başlamıştık. İyi oynadığımız anlarda pozisyon hatasından 2 gol yedik. İkinci yarı adeta tek kale oynadık. Pozisyonlar bulduk, ama son tercihlerde hata yaptık. Kupada alabileceğimiz kadar puan toplamak istiyoruz. Bu iyi futbolu lige yansıtmayı hedefliyoruz" diye konuştu.