Skorer Yaprak dökümü!

Yaprak dökümü!

01.06.2009 - 00:07 | Son Güncellenme:

Beşiktaş üç yabancısıyla yollarını ayıracak. Sözleşmesi biten Cisse, kendi isteğiyle gidiyor, yeterli görülmeyen Zapotocny başka bir kulübe kiralanıyor, Bobo ise Kartal’ın istediği bonservis bedelini getirebilirse seneye takımda yok

Yaprak        dökümü

Beşiktaş, vakit geçirmeden yeni sezon kadrosunu şekillendirmek için harekete geçiyor. Siyah-beyazlı ekipte, sözleşmesi sona eren Cisse, gideceğini yönetime bildirirken, Zapotocny’nin de kiralanacağı vurgulandı. Siyah-beyazlıların en çok gol atan yabancısı unvanını elinde bulunduran Bobo ise Avrupa’nın çeşitli takımlarıyla görüşüyor.
Ernst ile iyi bir ikili oluşturan, ancak yönetimin, devre arasında kendisini göndermek istemesine içerleyen Edouard Cisse’nin, siyah-beyazlıların yaptığı kalma teklifine olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Fransız oyuncunun, ülkesindeki çeşitli takımlarla temasta bulunduğu, ancak net bir anlaşma sağlamadığı vurgulandı.
Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin raporuna göre, Zapotocny ile de yolların ayrılacağı vurgulandı. Sezon başında Sivok ile birlikte transfer edilen, ancak Denizli döneminde isteneni veremeyen oyuncunun başka biri kulübe kiralanacağı ifade edildi.
Olympiakos ile pazarlık masasına oturan Bobo’nun da Yunan ekibiyle anlaşmak üzere olduğu belirtildi. Brezilyalı’nın,  gitmesi kesinlik kazanırsa, kulüpler, bonservisi için masaya oturacak.
Takımdan gidecek isimler arasında gösterilen Kaptan Delgado ise Beşiktaş’ta çok mutlu olduğunu, kalacağını söyledi. “Hakkımda sürekli ayrılık haberleri çıkıyor” diye konuşan Arjantinli oyuncu, “Yaşanan başarı inanılmaz bir mutluluk” diye konuştu.
Denizli’yi öven Delgado, “O Türkiye’nin bir numarası. İki kupa kazandırarak ne kadar iyi bir teknik direktör olduğunu herkes gördü” dedi.

Yazarlar