Galatasaray Yaş kararları!

Yaş kararları!

22.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cim-Bom, 25 yaşını geçmiş golcü, 27 yaşından büyük savunmacı transfer etmeyecek. Sarı-kırmızılılar, isim yapmış futbolcu yerine isim olacak transferleri gerçekleştirerek bunları parlatacak ve futbol piyasasına sürecek

Yaş kararları

Galatasaray’da dev zirve dün gerçekleşti. 31 Ağustos’a kadar forvet, defans ve yedek kaleci almak isteyen sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Danışmanı Mehmet Özbek ile Futbol Direktörü Cenk Ergün arasında transfer toplantısı yapıldı.
Önceki gün yapılması planlanan ancak Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Madrid’den hasta dönmesi yüzünden 1 gün ertelenen zirvede, transferi düşünülen futbolcular masaya yatırıldı. Başkan Dursun Özbek’in, teknik kadronun istediği transferlerin gerçekleşmesi için her türlü fedakârlığın yapılacağı garantisini verdiği dile getirildi.
Ancak zirvede transfer konusunda önemli kararlar alındı. Buna göre forvet bölgesine alınacak futbolcunun 25 yaşın üzerinde olmaması, defans için ise en fazla 27 yaşına kadar çıkılması benimsendi.
Takımın yaş ortalamasını düşürmek isteyen sarı-kırmızılılar bu çerçevede transferde bundan sonra kesinlikle yaşı ilerlemiş futbolcu transfer etmeyecek. Carole ve Rodriquez gibi genç futbolcular almaya devam edecek yönetim, isim yapmış futbolcu yerine Galatasaray’da isim olacak transferler üzerinde duracak.
Yönetim marka transferleri ise Podolski gibi çok uygun şartların olması halinde gerçekleştirecek.