Galatasaray Yasin'in referansı Klopp

Yasin'in referansı Klopp

07.08.2014 - 14:59 | Son Güncellenme:

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Klopp, Galatasaray'ın Erciyesspor'dan transfer ettiği Yasin Öztekin için "Multi talented" (çok yetenekli) ifadesini kullanmış.

Yasinin referansı Klopp

Galatasaray'ın Kayseri Erciyesspor'dan transfer ettiği başarılı kanat oyuncusu Yasin Öztekin'in temsilcisi Önder İnce, transferin kolay olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

TRANSFER ZOR OLDU

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan İnce, "Yasin, Erciyesspor'un en değerli oyuncusu olduğu için çok zor oldu. Her iki taraf için de böyle oldu. Yasin, Galatasaray'da adaptasyon sürecini atlatıp, takıma çok faydalı olacak. Trabzonspor'da da çok başarılı oldu. 30'dan fazla maç oynadı; ama o yöreye uyum sağlayamadığı için ayrıldı" dedi.

GALATASARAY'A TRANSFER OLMAYI KAFASINA KOYMUŞTU

Transfer süreci içerisinde Yasin'in yaşadıklarını anlatan İnce, "Galatasaray'ın teklifi geldikten sonra, Yasin artık transfere endeksli düşünmeye başlamıştı. Her futbolcu büyük takımda oynamak ister. Kafasına koymuştu. Dolayısıyla başka şeylere konsantre olamıyordu. Şimdi çok mutlu. Bu transferi çok istiyordu" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

JURGEN KLOPP, ONA "MULTI-TALENTED" DİYORDU

Yasin'in Borussia Dortmund'ta forma giydiğini ve teknik direktör Jurgen Kloop'un takdirini kazandığını belirten Önder İnce, "Yasin rekabetten çekinmiyor. Borussia Dortmund'ta A takım kadrosuna girdi. Çok iyi oynadığı dönemde sakatlık geçirdi. Valdes'i kesmişti. Kevin Groskreutz de transfer edilip, formayı kapınca Yasin'in şansı kalmadı. Sonrasında ayrılma kararı aldı. Jurgen Kloop'un çok beğendiği bir futbolcuydu. Multi-talented (çok yetenekli) derdi. Udinese takımına karşı sağ bek bile oynadı. Real Madrid maçında forma giydi. Çok yönlü bir oyuncu derdi Klopp Yasin'e. En büyük arzusu Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde, eski takımı B.Dortmund ve eski teknik direktörü Kloop'la karşı karşıya gelmek" dedi.

(Radyospor)

Yazarlar