Basaksehir Yaşlanmayan kaptan!

Yaşlanmayan kaptan!

26.05.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başakşehir ile sözleşme imzalayan Emre Belözoğlu, adeta yaşı ilerledikçe gençleşiyor. Tecrübeli kaptan, Abdullah Avcı ile beraber lig kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor.

Yaşlanmayan kaptan

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir ile geçirdiği 3 başarılı sezonun ardından herkesin takdirini toplayan Emre Belözoğlu, adeta yaşlanmıyor. 1980 doğumlu olan 38 yaşındaki futbolcu, 1 yıllık daha sözleşme yaptığı turuncu-lacivertlilerin en başarılı isimlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Tecrübeli kaptan, özellikle Abdullah Avcı idaresinde son 2 sezonda sergilediği istikrarlı ve başarılı oyunla herkese örnek oluyor. Yaşı ilerlemesine rağmen gençlik döneminden daha zinde ve tempolu duran Emre, bu başarısını rakamlara da yansıttı. 38 yaşındaki yıldız, lig kariyerindeki en uzun maç maratonunu bu sezon oynadı.

Geçen sezon 27 lig maçına çıkan Emre, bu sezonda da ritmini koruyarak yine 27 maça ulaştı. Bu sezon Başakşehir’in yaptığı 48 resmi maçın 34’ünde forma giyen başarılı orta saha, 5 gol 9 asistle de lig kariyerinin en başarılı rakamlarını elde etti. Hem istikrar hem de performans olarak Başakşehir’le zirveye ulaşan Emre Belözoğlu, 3 sezonda 60 maçta 10 gol atıp, 20 asist yaptı, önemli bir veri yakaladı. Emre Belözoğlu genel çerçevede ise Fenerbahçe’den sonra en başarılı dönemini İstanbul ekibinde buldu. Teknik direktörler bazında bakıldığında ise Emre’nin en başarılı sonuçları Abdullah Avcı ile ortaya çıktı.

Haberin Devamı