Galatasaray Yedi bela Galatasaray

Yedi bela Galatasaray

04.03.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kardemir Karabükspor deplasmanında şov yapan Galatasaray gol oldu yağdı, tarihi rekoru kaçırdı: 0-7

Yedi bela Galatasaray

NEVZAT DİNDAR - MAÇIN ÖYKÜSÜ

Haberin Devamı

Cim-Bom lig sonuncusu karşısında coştu, farka koştu. 5. dakikada Gomis ile işbaşı yapan Aslan, Özgür Yılmaz’ın kendi kalesine attığı golle rahatladı. Ardından Fransız yıldızın üç golü hem Galatasaray’ı hem de kendisini zirveye taşıdı. Rodrigues’in sayısıyla ilk yarıyı 6-0 önde tamamlayan sarı-kırmızılılar ikinci devre Sinan Gümüş ile farkı artırdı.

Galatasaray Karabük’te gol oldu yağdı... Ligde sayılı günleri olan ama prim motivasyonu ile sahaya çıkan Karabük karşısında Galatasaray acımasızdı: 0-7...

İster istemez deplasman söz konusu olunca bir ‘acaba’ vardı. Ancak Mete Kalkavan’ın düdüğüyle beraber lider ile sonuncu arasındaki sıklet farkı belirgin şekilde kendini gösterdi.

Gomis 4 golle 24. sayısına ulaşmakla kalmadı tarihe geçti. Günün bir diğer yıldızı Feghouli ise 3 asistle öne çıktı. Rodrigues gol attı, atılan ilk golün ise başlangıcında vardı. Nagatomo ise hem çalışkan hem de iki golde ortayı yapan isimdi. 5’te Rodrigues’in ortasında Feghouli’nin kafayla indirdiği topu Gomis ağlara gönderdi. 16’da Nagatomo’nun ortasında Özgür’ün ters kafası ile top ağlara gitti.

Haberin Devamı

İki dakika sonra ise soldan yine Nagatomo’nun ortasında topu iyi kontrol eden Gomis rakibini yere yatırıp topu önüne çekti ve düzgün bir vuruşla skoru 3-0’a getirdi.

26’da araya kaçan Feghouli’nin pasında Gomis’e sadece dokunmak kaldı. 33’te gelen topa hareketlenen Gomis 4. golünü atmakta zorlanmadı.

3 dakika sonra ise Feghouli’den 4. asist, Cim-Bom’dan 6. gol geldi. Rodrigues kafayla Çağlar’ı avladı. 64’te 2 dakika önce oyuna giren Sinan Gümüş sahneye çıktı. 90 dakika 7-0 bitti.

6: Sarı-kırmızılılar, bundan önce çıktığı son altı Karabükspor deplasmanında toplam altı gol bulmuştu. Galatasaray, toplam gollerin de önüne geçerek dünkü maçın ilk yarısında bu sayıya ulaştı, sonrasında da geçti.

Yedi bela Galatasaray