Trabzonspor Yeni kral yolda

Yeni kral yolda

25.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gol krallarıyla son döneme damga vuran Trabzonspor yepyeni bir ismi daha vitrine çıkarıyor. Bordo-mavili camia Muhammet Beşir’e büyük güven duyuyor

Yeni kral yolda

Trabzonspor’da Sadi Tekelioğlu’nun teknik direktörlüğü almasıyla beraber yıldızını parlatan Muhammet Beşir takdir topladı. 3 resmi maçta forma giyen ve 2 gol kaydeden Muhammet, şimdiden kulüpte dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

Kendisine model olarak Burak Yılmaz’ı örnek alan ve bu nedenle 17 numaralı formayı taşıyan 18 yaşındaki forvet, takım içerisinde de benimsendi. Arkadaşları daha fazla çalışması ve kendini geliştirmesi için Muhammet’e sürekli yardımcı oluyor.

Tecrübeli forvet Oscar Cardozo’nun genç meslektaşı ile antrenmanlarda ilgilenmesi de dikkatlerden kaçmıyor. Ayrıca takımın kaptanları Onur Kıvrak ve Mustafa Yumlu gibi isimler de Muhammet Beşir’e yoğun destekte bulunuyor.

Aylık sadece 2 bin 500 lira kazanan bordo-mavili futbolcu, 36 dakikada attığı 2 golle de ilginç bir başarı elde etti. 16 resmi maçta 1 gol atabilen Dame Ndoye’un yanında, bir anda sivrilen Muhammet, Sadi Tekelioğlu’nun da yakın ilgisinde duruyor.

Haberin Devamı

Beklenti yüksek

Muhammet Beşir’in futbol özellikleri de beğeni topluyor. Son vuruş bakımından Burak Yılmaz’ı andıran başarılı futbolcu, alan yaratma, boş alan yaratma gibi farklı yanlarıyla da öne çıkıyor.

Son dönemde Fatih Tekke ve Burak Yılmaz gibi gol kralları sunan bordo-mavili camia şimdi de Muhammet Beşir’den benzer bir gelecek bekliyor.