1.Lig Yeni Malatya çıkışını sürdürmek istiyor

Yeni Malatya çıkışını sürdürmek istiyor

19.12.2015 - 10:42 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig'de iç sahada oynadığı 7 maçta 2 galibiyeti bulunan sarı-siyahlılar, yarın Samsunspor'u konuk edecek.

Yeni Malatya çıkışını sürdürmek istiyor

PTT 1. Lig'de iç sahada oynadığı 7 maçta 2 galibiyeti bulunan Yeni Malatyaspor, yarın Samsunspor'u konuk edecek.

Haberin Devamı

Geçen hafta Karşıyaka deplasmanından 3 puanla dönerek 14. haftadaki Adana Demirspor mağlubiyetini telafi eden sarı-siyahlılar, sahasında karşılaşacağı Samsunspor maçını da kazanıp çıkışını sürdürmek istiyor.

Son 6 maçta 4 galibiyeti bulunan Malatya temsilcisi, Samsunspor ve deplasmandaki Boluspor maçlarından puan veya puanlarla dönerek sezonun ilk yarısını en iyi yerde tamamlamayı hedefliyor.

Bu sezon geride kalan haftalarda deplasmanlarda daha başarılı performans sergileyen Yeni Malatyaspor, aynı başarıyı iç sahada gösteremiyor.

Sarı-siyahlılar, iç sahada oynadığı 7 maçta sadece Alanyaspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarından galibiyetle ayrılabildi. Malatya ekibi, sahasında 1461 Trabzon'a 1-0, Elazığspor'a 2-1, Göztepe'ye 3-1, Denizlispor'a 2-1, Adana Demirspor'a ise 3-1 yenildi. Yeni Malatyaspor sahip olduğu 20 puanın 6'sını iç sahada kazandı.

Haberin Devamı

Ligde 15 karşılaşmada 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşayan Malatya ekibi, 15 gol atıp kalesinde 17 gol gördü. Yeni Malatyaspor ligde 11'inci, rakibi Samsunspor ise 23 puanla 5. sırada bulunuyor.

Malatya İnönü Stadı'nda hakem Hakan Ceylan'ın yöneteceği karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.

Yazarlar