1.Lig Yeni Malatyaspor'da ödeme sorunu

Yeni Malatyaspor'da ödeme sorunu

08.12.2015 - 15:31 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un Nijeryalı futbolcusu Sunday Mba, geçtiğimiz hafta takım içerisinde 'para sıkıntısının' yaşandığını ifade ederek, bu nedenle Adana Demirspor maçına tam anlamıyla konsantre olamadıklarını savundu.

Yeni Malatyasporda ödeme sorunu

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere ilginç açıklama bulunan Mba, hafta içerisinde yaşanan problemin Adana Demirspor maçına yansıdığını iddia etti.

Haberin Devamı

Tecrübeli futbolcu, hafta içerisinde kulübün futbolculara ödeme yapmadığı ve para sıkıntılarının olduğunu dile getirerek, "Bu idmanlarımıza yansıdı. Bu nedenle maça da iyi konsantre olamadık" dedi.

"İLK YARIYI SEKİZ YA DA DOKUZUNCU SIRADA BİTİRİRİZ"

Nijeryalı orta saha oyuncusu, takım olarak çıkışlarını sürdüreceklerine ve ligin ilk yarısını ilk 10 içerisinde bitireceklerine inandıklarını ifade ederek, "Bazı takımların 17 puanı bile yok. Ben yine de iyi gittiğimizi düşünüyorum. Şimdi hem deplasmanda hem de sahamızda kazanarak, daha da yukarıya çıkacağımızı düşünüyorum. Ligin ilk yarısını 8 ya da 9. sırada bitireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

"YÜZDE YÜZ DEĞİLİM"

Kendi performansıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Mba, şu andaki performansının yüzde yüz olmadığını kaydetti.

Haberin Devamı

Mba, performansının ilerleyen dönemlerde daha iyi seviyelere geleceğini belirterek, "Performansımın bazen düşük olmasının sebebi takım halinde bazen iyi bazen de kötü oynamamızdan kaynaklanıyor. Bu benim performansımı etkiliyor. Ama ilerleyen zamanlarda performansımı yüzde yüze çıkaracağım" ifadelerini kullandı.

"SAHA ANLAMINDA BÜYÜK PROBLEM YAŞIYORUZ"

Nijeryalı futbolcu, Malatya İnönü Stadı'nın zeminiyle ilgili gazetecilere dert yandı.

Sahanın zemininin kendilerini olumsuz etkilediğini dile getiren Mba, "Sahamızın güzel olmaması en büyük problemimiz. Bazen iki kötü pas yaptığınız zaman kendinize olan güveniniz kayboluyor. Bu anlamda saha bizim en büyük sorunumuz" dedi.

Mba, taraftarların kendilerini sonuna kadar desteklediklerini ve bunun kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Fanlarımızdan gerçekten hoşlanıyorum. Taraftarlarımızı seviyorum. Onlar bizim itici gücümüz. Bizi gerçekten destekliyorlar. Bu anlamda bizi mutlu ediyorlar. Bizde onlara söz veriyoruz. Bizde onları mutlu edeceğiz" diye konuştu.

"KARŞIYAKA'YI YENMEYE GİDECEĞİZ"

Ligde sıkıntılı günler geçiren Karşıyaka'yı yenmek istediklerini ifade eden Yeni Malatyasporlu futbolcu Samba Mba, "Gerçeği söylemek gerekirse Karşıyaka takımını çok iyi tanımıyorum. Ama biz takım olarak çok iyi hazırlanıyoruz. Onları yenmeye gideceğiz" açıklamasını yaptı.