Trabzonspor Yeni Trabzonspor Saracoğlu’nda sahada

Yeni Trabzonspor Saracoğlu’nda sahada

09.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililerin teknik direktörü Şenol Güneş, sakatlık ve ceza olmaması halinde ideal 11’ini F.Bahçe karşısına sürmeyi planlıyor

Yeni Trabzonspor Saracoğlu’nda sahada

MARC Janko ve Emerson Da Conceicao ile kadrosunu güçlendiren Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, sakatlık veya ceza olmaması halinde ideal 11’ini ligin 5. haftasındaki F.Bahçe maçında sahaya sürmeyi düşünüyor.

Haberin Devamı

60 yaşındaki teknik adamın sarı-lacivertliler karşısında düşündüğü 11’de ise şu isimler yer alıyor: Tolga, Serkan, Giray, Bamba, Emerson, Volkan, Zokora, Colman, Soner, Olcan, Janko.

Ayrıca elinde 12 yabancıdan 28 futbolcu bulunan Güneş’in elindeki bol alternatifli kadrodan, Onur, Zeki, Mustafa, Celustka, Ferhat, Adrian, Alanzinho, Aykut, Yasin, Halil, Henrique dizilişiyle ikinci bir 11’de sahaya sürülebilecek.

AYRICA Şenol Güneş’in G.Antep’in son anda transferlerinden vazgeçtiği Marek Cech ve Robert Vittek’i kadroda düşünmediği bildirildi.

Zokora’yı soydular

SPOR Toto Süper Lig’de 3 haftada 4 puan toplayan Trabzonspor’un Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora’nın villasına hırsız girdi. Dün oynanan Senegal maçı için ülkesine giden 31 yaşındaki futbolcunun evine giren hırsızlar, 50 bin dolar değirindeki saat, küpe ve elektronik eşyalarını alarak kayıplara karıştı.

Yazarlar