Galatasaray Yensen ne fayda!

Yensen ne fayda!

04.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray, kupa şampiyonu Atiker Konya karşısında galip geldi ancak bu, üçüncülük için yetmedi.

Yensen ne fayda

NEVZAT DİNDAR - MAÇIN ÖYKÜSÜ

Haberin Devamı

Üçüncülük için yeşil-beyazlıları yenip, Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyen Aslan, ilk hedefi Sinan Gümüş’ün iki golüyle başardı ancak ikinci beklentisini bulamayınca dördüncülükte kaldı.

Galatasaray için geçen sezon olduğu gibi zor bir sene oldu. Sarı-kırmızılılar, 34 haftalık maratonu, kupa şampiyonu Atiker Konyaspor’u 2-1 yenerek tamamladı ama ligde dördüncülükle yetindi.
Turgay Şeren Sezonu’nun son haftası, futbol bakımından iniş ve çıkışlarıyla ligin özeti gibiydi aslında... Galatasaray’ın ligi üçüncü sırada bitirip UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı eleme sayısını azaltmak ve tatili uzun tutmak için, kazanması yetmiyordu. Bir de Fenerbahçe’nin takılması gerekiyordu.
Ama bütün bu hesapların yanında, Podolski ve Bruma gibi isimlerin vedası 90 dakikanın önüne geçti. Fenerbahçe’nin Adana’da gol yemesi bile ne taraftarı ne de futbolcuları ilk bölümde heyecanlandırmadı. Düşünün gitmeye niyetli olan Sinan Gümüş bile attığı golden sonra doğru dürüst sevinmedi. Sözleşmesi biten Sabri ise yine kafa karıştırdı.
Koskoca ilk akıllarda kalan tek kare atılan goldü. 34’te Podolski’nin sol kanattan boş pozisyondaki Sinan’a verdi. Genç futbolcuya dokunmak kaldı: 1-0.
Atiker Konyaspor müthiş karambolle 63’te beraberliği sağladı. Yeşil-beyazlılar, Selim’le golü buldu: 1-1.
Veda kervanına eklenen Sinan Gümüş, 77’de bir kez daha sahneye çıktı ve Serkan’ın üzerinden plasesini yaptı. Sinan’ı araya kaçıran Linnes’in pası ise mükemmeldi.
Sonuçta da G.Saray 2-1 kazanarak 3 puanla ligi bitirdi. Ancak dün geceye bakarsak, Podolski’yle beraber giden bir çok isim olacak!
Yensen ne fayda

Yazarlar