Trabzonspor Yepyeni bir Trabzonspor

Yepyeni bir Trabzonspor

13.07.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Ağaoğlu başkanlığındaki Trabzonspor, son bir yılda futbol takımından idari hamlelere, sosyal medyadan genç yıldızlara kadar farklı bir kimliğe büründü.

Yepyeni bir Trabzonspor

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Trabzonspor, yepyeni bir kulüp kimliğiyle başarıya koşuyor. Son 1 yıllık süreçte Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki kulüp, farklı bir havaya büründü. 

Futbol takımından idari hamlelere, sosyal medyadan genç yıldızlara kadar birçok konuda farklı bir kimlik kazandı. Bordo-mavililerin geçen sezon ve bu sezon başında yaptığı transferlerde harcanan para, 2 milyon euroyu anca buldu. Bunun akabinde Caleb Ekuban, Anthony Nwakaeme gibi yararlı yıldızlar alındı. Ayrıca bonservis bedeli ödenmeden dünyaca ünlü yıldız John Obi Mikel getirildi. Hüseyin Türkmen, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Abdülkadir Parmak ve Uğurcan Çakır gibi gençler ilk 11’in iskeletini oluşturup, takımı ilk 4’e soktu, Avrupa bileti kaptı. Teknik direktör Ünal Karaman da başarılı sistemiyle, sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Ayrıca taraftar ve kulüp bütünleşerek yeni organizasyonlar yapıldı. Kombinelerde ve TS Club’larda arka arkaya projelerle hem camia bütünleşti hem de ekonomik getiri sağlandı. 

Haberin Devamı

Sosyal medyada da artık aktif olan Trabzonspor, herkesin beğenisini kazanıyor.

Yazarlar