Skorer Yerim Elano'nun tekniğini

Yerim Elano'nun tekniğini

23.11.2009 - 09:47 | Son Güncellenme:

Galatasaray - Manisaspor ma-çını değerlendiren yorumcular basketboldaki skandala da esprili şekilde yaklaştılar

Yerim Elanonun tekniğini

Kanaltürk’teki Telegol programında G.Saray-Manisa maçını değerlendiren yorumcular, basketboldaki skandala da esprili bir şekilde yaklaştılar.

Haberin Devamı

G.SARAY’ın liderlik şansını kullanamadığı Manisaspor maçından sonra spor yorumcularının hedefindeki isim Elano Blumer’di. Kanaltürk’teki Telegol programında Gökmen Özdenak, Sinan Engin, Ahmet Çakar ve Ziya Şengül arasındaki ilginç diyalogda, Elano ile ilgili ilginç yorumlarda bulunuldu. İşte o diyalog...
· Gökmen Özdenak: “Elano’nun tekniği varmış. Yerim ben onun tekniğini!”
· Sinan Engin: “Gökmen Abi bi dinle. Neden dinlemiyorsun. Bir de sözümü kesiyorsun. (G.Saray Basketbol Takımı’nı kastederek) Bu kadar sahtecilikten ne olur. Neden bu kadar büyütüyorlar?”
· Ahmet Çakar: “Bu tam anlamıyla sahteciliktir. Hatta gerizekalı bir sahtecilik.”
· Gökmen Özdenak: “Bu sahtekarlık olayının Aziz Yıldırım’ın Turgay Demirel’e geçmişte yardım etmesinin etkisi var. Hatta bu cezanın böyle olmasında Yıldırım’ın dahli vardır!”
· Ziya Şengül: “Yaa ne diyorsun sen? Bunun Aziz Yıldırım’la ne alakası var.”
· Gökmen Özdenak: “Aziz Yıldırım’ın kırmızıya tahammülü yoktur!”
· Ahmet Çakar: “Yarın sabah beşimiz halı saha oynasak ve bir korner olsa, deriz ki görev bölümü yapalım... Sabri’ye bunu öğreten yok mu?”
· Gökmen Özdenak: “Bana mı diyorsun? Ben 17 yıl top oynadım!”
· Ahmet Çakar: “Sen bu akşam iyice şaşrdın Gökmen Abi..”

Haberin Devamı

Erman TOROĞLU
(Lig TV Maraton)
Liderliği kaçırırsın sonra da hakeme çatarsın

RİJKAARD’ın Elano’yu soğutarak değil ısıtarak kullanması gerekir. G.Saray’ın Ali Sami Yen’de galip gelmesi için artık 2 gol atması gerekir. Rijkaard kendi futbol takımına disiplin olarak hakim değil. Adamını kaçırırsan golü yersin. Topa değil rakibe bakacaksın. Liderliği kaçırırsın sonra da hakeme çatarsın. G.Saray’da dolu koşan bir tek Kewell’dı. Diğerlerinin hepsi boş koştular.

Rıdvan DİLMEN
Elano, Arda’yı gözden çıkarma operasyonu mu?

TEKNİK direktörün takıma faydası yüzde 1000’dir. Elano transferi Arda’yı gözden çıkarma operasyonu mudur? Bence Elano yanlış yapılmış bir transferdir. G.Saray bu takımla göze hoş gelen futbol oynayamaz. Üç hafta önceye kadar çok üreten çok pozisyon veren bir takımdı, şimdi az üreten az pozisyon veren bir takıma dönüştü.