Galatasaray Yiğit Gökoğlan Florya'da kayboldu

Yiğit Gökoğlan Florya'da kayboldu

05.09.2013 - 15:26 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen isimler tek tek gönderilirken, Yiğit Gökoğlan'ın durumu belirsizliğini koruyor.

Yiğit Gökoğlan Floryada kayboldu

Portekizli genç yıldız adayı Bruma ile birlikte transfere büyük ölçüde nokta koyan Galatasaray'da, Colin Kazım'ın ayrılması sonrasında da mevcut oyuncuların çoğunun da kaderleri netleşti.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda Çaykur Rizespor ve Antalyaspor başta olmak üzere birçok Süper Lig kulübünün istediği Yekta Kurtuluş'un da takımdan ayrılma ihtimali bulunurken, sezon başında kiralık kontratı sona erdikten sonra tekrar takıma katılan Yiğit Gökoğlan'ın durumu ise kafa karıştırıyor.

PAF TAKIMDA SEZONU TAMAMLAYABİLİR!

Sezon başında Fatih Terim tarafından Florya'da yapılan antrenmanlar sonrasında kampa götürülmeyen ve satışı için kesin talimat verilen 24 yaşındaki oyuncu, hala kendisine takım bulabilmiş değil.

Galatasaray Paf Takımı ile idmanlara çıkan orta saha oyuncusu, kalan kısa sürede takım bulamaması durumunda sezonu Paf Takım da geçirme tehlikesi ile karşı karşıya kalmış durumda.

Transfer döneminde bir süre Bursaspor'un ilgilendiği ancak transferinden vazgeçtiği genç isim için Gaziantepspor ile birlikte PTT 1. Lig ekiplerinin kiralama tekliflerinde bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

GELDİ VE KAYBOLDU...

2011/12 sezonunun devre arasında Manisaspor'dan 2,5 milyon euro gibi ciddi bir rakama kadroya katılan Yiğit, Fatih Terim'in en büyük hayal kırıklıklarından biri oldu. İlk sezonunda Galatasaray'da 9 maçta sahada yer alan 'yıldız adayı', 1 gol attı.

Geçtiğimiz sezonu ise Orduspor'da kiralık olarak geçiren genç isim, 10 kez sonradan oyuna dahil olduğu Karadeniz ekibinde 14 maçta forma giydi ve gol ya da asist yapamazken, sakatlıklarla dolu bir sezon geçirdi.

Sezon başında da büyük umutlarla Fatih Terim'in karşısına çıkan yetenekli krampona, 'İmparator' geçer not vermedi. Yiğit'in geleceğinin kısa süre içinde belli olması bekleniyor.

(Sporx)