Trabzonspor Yılmaz Büyükaydın: 'En iyisini yapacağız'

Yılmaz Büyükaydın: 'En iyisini yapacağız'

24.12.2015 - 14:07 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Kulübü Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, geçmişi, yaşanan olayları unuttuklarını belirterek, "Takımda şu anda iyi bir hava var" dedi.

Yılmaz Büyükaydın: En iyisini yapacağız

Büyükaydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımdaki ortamın her geçen gün daha iyiye gittiğini ve arkadaşlık bağlarının güçlendiğini söyledi.

Haberin Devamı

Oyuncularına güvendiklerini ifade eden Büyükaydın, "Biz geçmişi, yaşanan olayları unuttuk, onlara sünger çektik. Takımda şu anda iyi bir hava var. Oyuncularla da dün toplantı yaptım, fırsat buldukça onlarla konuşacağım. Yönetimsel bağ, ilişkiler, ödemeler... Bunların hepsi birbirleriyle orantılı. Biz de bunları bölüm bölüm yapmaya çalışıyoruz. İyi şeyler yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk 2 maçta aldıkları galibiyetle gruba iyi bir başlangıç yaptıklarını anlatan Büyükaydın, şöyle devam etti:

"Kupa bizim için çok önemli. Şu anda iki kulvarda da gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz çünkü iki tarafta da kaybedilmiş bir şey yok. Birkaç maç kazandığımız zaman daha üst sıralarda kendimize yer bulabiliyoruz. Trabzonspor, şu anda bulunması gereken yerde değil. İki kulvarda da işimizi iyi şekilde yapacağız. İlk düşüncemiz Kasımpaşa maçını iyi bir şekilde geçirerek devre arasına girmek. Birkaç maç kazandın mı yukarılarda, üst sıralarda yer alabiliyorsunuz. İki kulvarda da yapabileceğimizin en iyisini yapacağız."

Haberin Devamı

Transferden önce yapmaları gereken işler bulunduğunu kaydeden Büyükaydın, "Elimizde kadro şişkinliği var. Kadro dışı oyuncular da tekrar takıma döndü, aramıza katılanlar oldu. Asgari şekilde yeterlilik seviyesine kadar kadroyu indireceğiz. Ondan sonra sıkıntılı olan mevkilerin üzerinde düşüneceğiz" ifadesini kullandı.

Yılmaz Büyükaydın, teknik direktör arayışları konusunda ise aceleci davranmayacaklarını, ince eleyip sık dokuyacaklarını, bu konuda netleşen bir şey olmadığına dikkati çekti.

Cardozo'nun ayağında gerilme ve ödem oluştuğunu belirten Büyükaydın, "Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Üzerine gidilse daha uzun sürede dönüşü olur. On günlük arada tedavi süresi biter" dedi.

Devre arası kampı konusunda net bir kararlarının olmadığını anlatan Büyükaydın, "Kupa maçları nedeniyle 5-6 günlük bir süre var. Gidip gitmemeye değer mi? Şu anda değmez gibi görünüyor. Kendi tesislerimizde de çalışabiliriz. Kasımpaşa maçının hemen ardından karar vereceğiz" diye konuştu.

Yazarlar